YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
KRITIK DURUMU ATLATTIK....senin forumda bugun itibari ile herkes....yuzde 100 mala girdik dediler....yuzde 30 ciktik...direndiler ....cikamaz bu borsa dediler....12 000 yaninca ....DIRENCLERI KIRILDI....hepsi mala girmis bugun.......BASARDIK.
TOPIGI kapatabilirsin....gerek gorursem yeni topik acarim....
9000 de topik actik....MAL ALDIK kapattik....11 600 e kadar yazmadim....orada bu topigi actim...DUZELTME OLACAK DEDIM....OLDU VE BITTI.....ikinci dalga cikis basladi....artik susmak gerek.
sevgiler.
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Büyüksün Guzu reyiz... Dediğim gibi:
"Kitap yaz okuyalım, şiir yaz söyleyelim, şarkı yaz dinleyelim... "
Analizi yaptığın andan sonra, 04.01.26 kapanışı üzerine yaklaşık %5 yaptı "sadece endeks".
"Yukarı doğru" fena çöktü özetle.
Ezcümle...
Yine "zirvede" kapatıyorsun topiği
Bence yenge sana rakıyı yasaklamakta haklı, kadın sözü dinle biraz
https://www.hisse.net/topluluk/showt...00#post7138800
Al,sat,tut,yakala,sık,bırak vb. tavsiye için aracı kurumunuzla görüşün.
Uzun sürecek bir düzeltmeden sonra oralara hamle yaparsa 35-40 binler de olur ama ne zaman?!
Yer İmleri