2.5 milyar dolar borcu var..5 milyar dolar varlığı var..25 milyar dolar yatırım yapacak..
nasıl olacak len bu..ortak şart değil mi buna..
2.5 milyar dolar borcu var..5 milyar dolar varlığı var..25 milyar dolar yatırım yapacak..
nasıl olacak len bu..ortak şart değil mi buna..
Kuzu emmi gerçekten süper endekis öngörüsü olan biri
9bin endekiste mala girdi, korkmayın uşaklar sizde danaya girin dediğini hatırlıyorum, şuan 12bin endekis ve halen borsa yükseliyor.
Tabii hisse konusunda ne kadar başarılı, seçtiği hisseler endekis kadar performans yakaladı mı bilemem
Ama
Bu işin piri
Mal alırken kazanılır, ne kadar ucuz alırsan bi o kadar şanslısındır
Hamdım Piştim Yandım
bozkurt dayu..borsada artık yön yukarı..kuzu emmi 5 yıl diyor..uzun vade trend beklentisi gereği..
ben o kadar durmam..ama 2-3 yıl dururum..
ben şuana kadar genel bir yükseliş bekliyordum ama az daha zamanı varmış..
hisselerdeki bu dip sürecinden kalkış daha da yaklaşıyor..sağlam şirketler çoktan katıldılar..
şu faizler inmeye devam etsin bakalım..
Haftalık grafikte ..RSİ değerine bakın..AL DURUMUNA DEĞMİŞKEN fiyat 2.90 civarında iken..borsa yukarrı trend başlatmışken..Erdem bey cart diye hisse satıyor..2.90 civarı nedir..2022 den bu yana alçalan tepeler direncidir..neden satar patron burda..
en iyi mal dirençde verilier mantığı ile mi..bence değil..niye..çünkü bundan sonra nasıl satacaksın destekte..bitti mi borcun len..yoook..nasıl satacan destekte artık..
haa mesele başka..mesele GÜVENSİZLİK VERMEK..istenen şey bu..satın ..bırakın benim malımı..ben bak böyleyim..NİYE YAPIYOR BUNU ERDEM..NE VAR BİLMEDİĞİMİZ..
KUZU emmi 3 ün altında aldı 5.50 den sattı..4 tl den aldı bekliyor..
öyle diyor..3 civarında da ben aldım..YABANCI ORTAK meselesi için bekliyorum..yoksa koyarım tekmeyi..
benim şirketim bu kadar etmezki diyenin şirketinde ancak vurkaç yapılır..
uzun vade yatırım düşünmüyorum SASA da..
Şirketten yapılan açıklamaya göre EN GEÇ 2026 nın 2. çeyreğinde bu 25 milyar dolar yatırımın inşaat çalışması başlayacak..
EĞER BU SÜREDE BİR HABER ÇIKMAZSA BEN KAÇARIM..
Yer İmleri