gerçekten de haberle düşüp haberle çıkıyor..önemli yön değişimlerde böyle yani..trend değişimlerinde borsada ilk zamanlar hızlı hareket olur..faydamıza..
hisseler daha fazla kayıtsız kalamaz tek tek patlatırlar çiçeklerini..
gereken tek şey beklemek
gerçekten de haberle düşüp haberle çıkıyor..önemli yön değişimlerde böyle yani..trend değişimlerinde borsada ilk zamanlar hızlı hareket olur..faydamıza..
hisseler daha fazla kayıtsız kalamaz tek tek patlatırlar çiçeklerini..
gereken tek şey beklemek
bilancoda haberdir..mesela..
ben çoğu şirketlerin bilancodaki kar zarar durumuna inanmam..daha doğrusu kar zarar ile hareket ettiğine inanmam..
borsada bir döngü vardır..
yukarı trend ve aşağı trend..
bilançolar bu trende uyar..uymasada hissenin fiyatı trende uyar..özeti bu..
bunu satıp çıkarırım sasadaki zararımı ama tarzım değil..bundaki zararı Erdem çıkaracak..Yabancı ortak ile..ben anlamam başka lafı..
25 milyar dolar meselesi var..bunun izahı ancak ve ancak yabancı ortak ile olur..
Patron tekniğin içine zıçtı batırdı..2.90-3 tl altında tekniğe bakılmaz..tekniği ihlal etti yaptığı operasyonla..
artık haber bekleycez..
şirketin dediği gibi 2026 nın en geç 2. çeyreği..25 milyar doların inşaat başlangıcı için..ŞİRKET DİYOR BEN DEĞİL..
SASA nın tek tutar dalı bu..6 ay unutacaz bunu..6 ay sabrı zorlar
teknik demişken şu aklıma geldi..2022-2023 lerde zirvelerdeydi bu kağıt..yahu Erdem Bey neden o günlerden bu günlere dek bu kadar satışlar yapmadınız da borcu karşılamadınız ya da yatırımı bu satışlarla karşılamadınız zamanında..benim şirket bu kadar etmez derken yani..neden borsanın yukarı dönüşü başlangıcında tam da destekte ..ne var aklınızda.. kim söyledi size bunları..ne pazarlıklar var..
YABANCI ORTAK mı istiyor bunu..bu NİTELİKLİ YATIRIMCI kim mesela..sır mı len bu
hakkaten teknikten anlayan varsa 2.90-3 tl nin altının hise satışından FARKLI BİR OLAY OLDUĞUNU ANLAR..çünkü GÜVENSİZLİK İÇİN YAPILDIĞINI BİLİRLER BU SATIŞIN..
BİŞEYLER DÖNÜYOR..AMA ŞİRKET AÇIKLAMIYOR SPK DA SORMUYOR..
şirket 25 milyar dolar yatırım yapacaz diyor Kap a duyuruyor, fiyat 3 tl den 5.60 oluyor..SPK ve yetkililer nerde len kaynak demiyor..
ŞİRKET 2026 nın ilk yarısında başlıyoruz diyor bu yatırım çalışmasına..ama KAYNAK BİLDİRMİYOR
LEN YABANCI ORTAĞI AÇIKLA O ZAMAN..yoksa NEREDEN ÇIKARTACAKSIN BU MİKTARI..çıkartmaycaksan bu çalışma haberleri görüşmeler vs. nerden çıkıyor
Yer İmleri