yapay zekayı kullanmak için konu hakkında bilgin olucak yazdığı doğrumu değilmi vs bende kullanıyordum artık kullanmıyorum çünkü 10/9 düzeltmek zorunda kalıyorum 2-3 senesi var mükemmelleşmesi için
en ufak finansal bilgisi yok mozoşist de olabilir küfür hakaret yazınca keyif alıyor galiba mantıklı açıklaması yok
bunun gibi ülkerde vardı 2 tane rahatsız biri olumlu yazar diğeri olumsuz güneysu ikisinide sildi forum rahat etti
iyi durumda olsa sami hisse niye satsın bekler 6 ay 1 yıl şu fiyatının 4 katına satar
dediğim gibi bu satışlar samiden çok ky zarara uğratıyor bekleme maliyeti fırsat maliyeti (bencmarkt) enflasyon ile paranın değer kaybetmesi
ben dılşardan izleyen biri olarak şirketin hikayesine inanıyorum ama şu mali koşullarında 1 tl bile para bağlamam ne zaman 200 milyon usd üstü bedelli yapar ozaman bende aranızda olurum
aksa yatırım yaptım bedelli bitsin bir miktar kordsa yatırım yapacağım buda bedelli yaparsa bide kontrol var aklımda
neden kordsa yatırım
**kredi yapılandırma:Şirketimiz, işletme sermayesi yönetimi ve bilanço yapısını daha sağlıklı hale getirme stratejisi kapsamında, 5 finansal kuruluş (Akbank, BNP Paribas, Garanti BBVA, HSBC ve ING) ile 200 milyon Amerikan Doları + 50 milyon Avroluk kredi sözleşmesi imzalamıştır. Sözleşmenin süresi, 1 yılı geri ödemesiz toplam 5 yıldır ve kısa vadeli kredi yükümlülüklerimizin uzun vadeye taşınması sağlanmıştır.
**bedelli:Sermaye artırımından sağlanacak olan
2.889.763.990 TL tutarında tahmini nakit girişiyle Şirketimizin ve bağlı ortaklıklarımızın
(bağlı ortaklıklar için grup içi borç verme ve/veya sermaye artırımlarına katılma vb.
yöntemlerle) finansal borçlarına ilişkin anapara ve faiz ödemeleri gerçekleştirilecektir.
**atıl varlık satışı:Ernst Young Kurumsal Finansman Danışmanlık A.Ş. tarafından hazırlanan değerleme raporunda ulaşılan sonuçlar baz alınarak KDV hariç 10.000.000 USD bedelle, imzalanacak sözleşmedeki hüküm ve şartlarla, Kordsa Teknik Tekstil A.Ş.'den devralınmasına karar verilmiş olup, bu kapsamda 01.10.2025 tarihinde Varlık Devir Sözleşmesi imzalanmıştır.
kontmatikte ne istediysem kordsa yapıyor bu sebeple şuan kordsa
***doğru yapanın yanında olmak lazım bu eninde sonunda fiyatlanır
30.09 kordsa dönen varlık 20 milyar kısa vadeli yabancı kaynak 25 net işletme sermayesi eksi 5 milyar olumusuz
bedelli+varlık satışı 3 milyar
kredi yapılandırma 13 milyar
sonucu dönen varlık 20
kısa vadeli yabancı kaynak 10
net işletme sermayesi +10 milyar değişim +15 milyar inanılmaz
kontrol 30 09
kısa vadeli varlık 17,5
kısa vadeli borç 16,3
net işletme sermayesi 1,2 milyar sadece

Alıntı yaparak yanıtla

Yer İmleri