ha ha ha....
neredesin lem....namissiz....ozledim seni....
hayatta aldigim en buyuk zevk....
bizim ayhan i ve LAZ GUNEYSU yu....kudurtmak....30 yil boyunca...ikisinide cildirttim....sagossunlar....ALINMIYORLAR ARTIK....
BABO gevsek oglan....o cok kustu bana....rusvet verip baristim hep ....DEYYUZ.....PIRLANTA EMME....ALTIN FURUSLAR....cok hizmet etti...GEYIKCI USAGLAR yildirdi....yazmiyor artik.
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
kisa vade....
su OZAN EROL u ikna et....bu topikte yazsin.
devamini yazayim....
yaz aylarinda koyunlar sagilir....sonbaharda....koyunlara koclar katilir....ve dollenme icin....cobanlar daglara goturur....orada yatar kalkar...dollenirler....herkesi koyununun kulaginda kendi damgasi var....karistilar mi....kolayca ayirsinlar diye....
bizim cobanlar dagin bu yuzunde....onlarin cobanlar obur yuzunde olurlar genelde....
kis geldimi....tum cobanlar koyunlari getirir sahiplerine teslim ederler....
kis geldi koyunlar teslim edildi....saydik komlarina aldik....
obur sunni koyde kiyamet kopmus....hubarimiz yok....bizim 5 koc....o koyden bi hacinin koyunlarina karismis....onlari dollemis....
haci kulaklarindaki damgaya bakmis....KOCLAR BIZE AIT... anlar anlamaz....seyhe kosmus....basima bi felaket geldi....gel bak...ALEVI KOCLAR....benim koyunlari dollemisler....ben bu murdar heyvanlari ne yapayim demis....SEYHIM damgaya bakinca....bize ait oldugunu anlamis....HACIYA....bunlar artik mundar ve HARAM....hem koclari hemde koyunlari gotur....O DINSIZE TESLIM ET.....gunah ona yazilsin...haci temam demis....seyh ben simdi ona hubar gonderirim teslim al ve gunahi uslen derim....sen gotur..
adami geldi....
SEYHIMIN selami var....size gonderdikleri koyunlari ve sizin koclari teslim alin....teslim aldik ve gunahi bize aittir deyin....
aasama dogru geldiler.....koma doldurduk....
koclari....kesip kesip yediler iraqi cekerken....koyunlar ve dogurduklari ALEVI KUZULAR bizim oldu.
Adamlar Pakraduni;
Köylerinde kilise ve manastır var.
Duymuşlar Karabekir Erzurum'a gelmiş. İleri harekâta geçecek diye.
Manastırı da kiliseyi de yıkmışlar.
Cami yapacak vakit yok. Hem yapsalar da namaz bilmek lazım.
İşin kolayını bulmuşlar:
"Biz aleviyiz" demişler.
Ahahaha... Len Guzu reyiz...
Sen beni çok yanlış anlıyorsun. Neyse!
Aha:
-"Ozan Erol'u u ikna et....Bu topikte yazsın.!" diyordun...
Bir üstte ruhu gelmiş, Bir de kendisi gelse...
EK:
Ayrıca Ozan Erol ve ben n'alaka?
Ozan Erol cennette olacaksa, beni yekte cehenneme yazsınlar ahirette.
yukarida ki kirmizi yazi....TRUMP i got etti....tehlike tam gecmis degil....avrupa her an tuslara conebilir....
conerse tuslara...bu TRUMP in sonu olur....
ONEMLI UYARI....
YUKARIDAKI KIRMIZIYI CIDDIYE ALIN.....ve hep izleyin.
davos....
nedir davos....GLOBALIZATION....TEK DUNYA TEK DEVLET....demektir....
kimdir TRUMP....DAVOS VE DAVOS taki herkesi reddeden adamdir....
oraya gitti....
onlari gorunce....odu gotune karisti....greenland i versenizde olur vermesenizde deyip dondu.
vermezseniz....ZORLA ALACAGIM....
deseydi....
DAVOS tuslara conerdi....trump oradayken....AMRIKI YUZDE 20 YEK GUNDE COKERDI.
Yer İmleri