Bir gün çok bunalırsan
Denizin dibinde
Yosunlara takılmış gibi
Soluksuz
Sakın unutma gökyüzüne bakmayı
Gökyüzü senindir
Gökyüzü herkesindir
Nazım Hikmet
HEDEF FEYZA diyor....BULUTLAR olmasa....
Bir gün çok bunalırsan
Denizin dibinde
Yosunlara takılmış gibi
Soluksuz
Sakın unutma gökyüzüne bakmayı
Gökyüzü senindir
Gökyüzü herkesindir
Nazım Hikmet
HEDEF FEYZA diyor....BULUTLAR olmasa....
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
"eger guveniyorsan kendi ISIGINA....baskasinin PARLAMASI seni rahatsiz etmez"
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
onemli bir formasyon kirildi mi....teknikci usaglara mala gelir....HACIM ARTAR....
15 KAARDIM VAR....5 SPEKULATIF....10 ENDEKS MOTORLARI.....HEPSI ELIMDE....
viop long olmustum....12 500 de....14 050 den kapatip....1550 puvan kari cebe aldim o kadar.
soylemek istedigim su.....giderek herkes MALA BINIYOR....14 000 yukari kirildi mi....senin kesik cizdi.....TEHNIKCI USAGLAR....HEDEF FEYYZA TOPIKLERI ACACAK....iste o zaman boku tam yiyecegiz....
Emmi 2 senedir zaten herkes malda
sn fredım
2 senedir herkes malda değil, dikkat ederseniz sn kuzu teknikçi uşaklar mala gelir diyor.
ben kendi adıma sn kuzu ile birlikte kaç moşe geldi onu merak ediyorum. eğer moşeler, hanslar, georgelar gelirler ise epey bir uzun sürer...
bir de altından gümüşten boşanıp gelirler ise vay ki vay halimize. o zaman sn kuzu tırları yanaştırır belki ama bizim el arabaları da dolar. 3- 5 de biz sebepleniriz. gerçi benim kaard spekülatifmiş emma![]()
Yer İmleri