Bofik teknik Bi grafik yapmaya çalýþýyor þirket astorun kuyruðu olmaya çalýþýyor senet Bi 37,50 ye deðip yükseleyim diyor yatýrýmcý en altta son 2,5 yýlýn aðýrlýðýyla eziliyor durum bu
Bofik teknik Bi grafik yapmaya çalýþýyor þirket astorun kuyruðu olmaya çalýþýyor senet Bi 37,50 ye deðip yükseleyim diyor yatýrýmcý en altta son 2,5 yýlýn aðýrlýðýyla eziliyor durum bu
Yazdýklarým beni baðladýðý gibi al sat tut tavsiyesi de deðildir
EUPWR_2026-01-23_16-54-54.jpg
kýrmasý gerekli... hacimlen bro hacimlen... kýramazsa boðuþur dururuz..
“Eðriyi kendinde arayan doðruyu kalbinde bulur.”
Son üç ayda astor buna %25 gibi Bi fark koydu yani bunun o farký kapatýp kuyruk hareketine devam edebilmesi için bile önce Bi 2,5 tavan yapýp ardýndan astor parelel hareket etmesi gerek malesef
Dediðim gibi bofa elinde 1.5 milyon lotla dolaþýmdaki lotu 200 milyon olan hisseyi ters düz ediyor tradeyle dünyanýn parasýný kazanýyor Bi tane kurum Bi tane balina araya giremiyor
Çok sert alýmlar gelirde bu dere geçilirse bofadan o satan veya trade eden eþþþek gibi gelip sattýklarýný dilene dilene almaya çalýþacak o þimdi almak için burun kývýran fonlarda
Wayckof derki dereyi geçersem o derenin karþýsýndan nanik yapaný yakalar ........
Gün içi yaptýðý tepenin üstünde kalýcý bir kapanýþ bekliyorum
En azýndan iki üç kez denedi iyi biþey
Yer Ýmleri