Artan

97,90 10 18:10
42,68 10 18:10
45,82 9.99 18:10
47,38 9.98 18:10
247,90 9.98 18:10
Artan Hisseler

Azalan

2,66 -9.83 18:10
3,67 -9.83 18:10
37,80 -9.27 18:10
96,80 -9.02 18:10
6.475,00 -8.8 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

22.467.487.443,75 18:10
14.087.159.898,25 18:10
12.244.241.262,62 18:10
10.028.130.632,68 18:10
8.834.210.526,10 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 201/211 İlkİlk ... 101151191199200201202203 ... SonSon
Arama sonucu : 1683 madde; 1,601 - 1,608 arası.

Konu: Kuzu ve viop hedge furusmalari.....

Alıntı Originally Posted by guneysu Yazıyı Oku
    en uzağa sen işiyorsun, en isabetli senin tahminlerin..

kendi başlığında yaz. okuyan okur...

burası aşık atma yeri değil..

şahsına adın yazılarak yazılan bir yazı yok.

cevabın varsa, kendi başlığında ver...

sıkıldım, darlandum... ona göre...

2 gün dinlen, işimi bana öğretme, hayatım forumda geçti. başlığa yazman yasak..
    ben ignore ettim onu...gormuyorum hic.

bu tur insanlari engellemezsen....

BU FORUMDA OKUYUCU KALMAZ....

seviyeyi feci dusuruyorlar....FORUMA YAZIK.

Bu forum bu tur insanlara hizmet vermek mecburiyetinde degil.

FORUM kendisini yok etmek istiyen bu insanlari KOVMALIDIR.

BURASI BORSACILARA AIT BIR YERDIR....GEYIKCILERE AIT FORUMLAR VAR...bunlar oralara gitmeliler.
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Degerli Okuyucularim.....

BORSADA ILK VE ONEMLI BIR DUVARA CARPTIK BUGUN.....

bu duvari yikmaya gucu var mi??????

DUVAR 3 DOLAR ENDEKSTIR.....oradayiz....

onumuzde ki HAFTA COK KRITIK....HER AN....BIRDEN VE ANIDEN ONEMLI BIR EYLEM YAPACAGIM.

sebeblerini.....

PAZAR AKSAMI YAZIP.....

NE YAPACAGIMI YAZACAGIM.

TURKIYE OZEL....GEOPOLITIK KIRILMALAR VAR....
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

3. Bir hatadan döneyim 1000 euro banknot tedavülde değil, 500 olan var ama 2018 dan bu yana extra basılmıyor imiş ben çok yıllar önce bahsini duymuştum diye hatırlıyorum, 500 , 1000
    , 5000,10000 dolarlık banknotlar car ve 1969 yklında tedavülden kaldırılmış, ancak var olanlar değerinin çok üzerinde paraya koleksiyoncular tarafından alınabiliyor diye bilgi gördüm.

Bu durumda poşetleri 500 lük euro banknot ile dolduracağız yapacak bir şey yok..

Alıntı Originally Posted by kuzu Yazıyı Oku
    Degerli Okuyucularim.....

BORSADA ILK VE ONEMLI BIR DUVARA CARPTIK BUGUN.....

bu duvari yikmaya gucu var mi??????

DUVAR 3 DOLAR ENDEKSTIR.....oradayiz....

onumuzde ki HAFTA COK KRITIK....HER AN....BIRDEN VE ANIDEN ONEMLI BIR EYLEM YAPACAGIM.

sebeblerini.....

PAZAR AKSAMI YAZIP.....

NE YAPACAGIMI YAZACAGIM.

Bu önemli bir durum aslında ben de bu sorunun cevabını arıyorum ama kendi düşüncemi ifade edeyim gümüşü bırakalım altın bu değere gelmişse ve paralar değer kaybetmişse üretim gücünün yani sanayii nin dğer kaybetmesi ancak geçici olur diye düşünüyorum aslolan üretim gücüdür, ABD ye geçmişte ve bugün,çin e de gücünü kazandıran budur.

Dolayısı ile eğer yüksek fiyatlanıp balon oluşmamış ise borsada umutsuzluk olmamalı diye düşünüyorum, ayrıca bu rezerv artışı doğru ise ki fitch yabancı para görünümünü pozitif yaptı bunun bir kısmı borsada olmalı diye düşünüyorum, ayrıca bir terslik olsa bu para bıyıklı veya bıyıksız yabancıdan gelsin yurtdışına gider idi...

Bu iyimser tahmin ama bir şey çıkar aniden herşey duman olur onu da üstatlar değerlendirsin de bakalım.

Pazara da kalmasaydı iyiydi sayın kuzu

Alıntı Originally Posted by Desidero74 Yazıyı Oku
    Bir hatadan döneyim 1000 euro banknot tedavülde değil, 500 olan var ama 2018 dan bu yana extra basılmıyor imiş ben çok yıllar önce bahsini duymuştum diye hatırlıyorum, 500 , 1000
    , 5000,10000 dolarlık banknotlar car ve 1969 yklında tedavülden kaldırılmış, ancak var olanlar değerinin çok üzerinde paraya koleksiyoncular tarafından alınabiliyor diye bilgi gördüm.

Bu durumda poşetleri 500 lük euro banknot ile dolduracağız yapacak bir şey yok..

Bu önemli bir durum aslında ben de bu sorunun cevabını arıyorum ama kendi düşüncemi ifade edeyim gümüşü bırakalım altın bu değere gelmişse ve paralar değer kaybetmişse üretim gücünün yani sanayii nin dğer kaybetmesi ancak geçici olur diye düşünüyorum aslolan üretim gücüdür, ABD ye geçmişte ve bugün,çin e de gücünü kazandıran budur.

Dolayısı ile eğer yüksek fiyatlanıp balon oluşmamış ise borsada umutsuzluk olmamalı diye düşünüyorum, ayrıca bu rezerv artışı doğru ise ki fitch yabancı para görünümünü pozitif yaptı bunun bir kısmı borsada olmalı diye düşünüyorum, ayrıca bir terslik olsa bu para bıyıklı veya bıyıksız yabancıdan gelsin yurtdışına gider idi...

Bu iyimser tahmin ama bir şey çıkar aniden herşey duman olur onu da üstatlar değerlendirsin de bakalım.

Pazara da kalmasaydı iyiydi sayın kuzu
    guzel bir yorum....

tamamen katiliyorum.....

GEOPOLITIK haric.....o bozacak herseyi....

5.  Alıntı Originally Posted by kuzu Yazıyı Oku
    ben ignore ettim onu...gormuyorum hic.

bu tur insanlari engellemezsen....

BU FORUMDA OKUYUCU KALMAZ....

seviyeyi feci dusuruyorlar....FORUMA YAZIK.

Bu forum bu tur insanlara hizmet vermek mecburiyetinde degil.

FORUM kendisini yok etmek istiyen bu insanlari KOVMALIDIR.

BURASI BORSACILARA AIT BIR YERDIR....GEYIKCILERE AIT FORUMLAR VAR...bunlar oralara gitmeliler.
    Kuzum prostat fena galiba. Uzağa gitmiyor seninki.

Alıntı Originally Posted by Borsacı Beyefendi Yazıyı Oku
    Kuzum prostat fena galiba. Uzağa gitmiyor seninki.
     Alıntı Originally Posted by guneysu Yazıyı Oku
    en uzağa sen işiyorsun, en isabetli senin tahminlerin..

laz guneysu bu....lafi feciii oturtur....adam anlamiyor laftan....tum parasini borsada kaybetmis....kafayi yemis.

parasi bende saniyor....kuduruyor....

ne diyorum....BENIM ISIM TEHNIKCI USAGLARI SOYMAK.....

al biz mala 9000 de girdik.....onlar 12 500 de geldi girdiler....oraya kadar bana kufrettiler....

simdi ben MALLARI ONLARA YIKIP kacinca....niye yiktin ipne diye....tekrar saldiriyorlar...

7.  Alıntı Originally Posted by kuzu Yazıyı Oku

sebeblerini.....

PAZAR AKSAMI YAZIP.....

NE YAPACAGIMI YAZACAGIM.

Kuzum PAZAR AKŞAMI oldu.Yazacaklarını okumak için merakla bekliyoruz.

Alıntı Originally Posted by ihakkı Yazıyı Oku
    Kuzum PAZAR AKŞAMI oldu.Yazacaklarını okumak için merakla bekliyoruz.

bir hubarin teyidini bekliyorum....dubai de kaynagim....hubar oradan gelecek....

CARSAMBAYA kadar rahatiz.....

Sayfa 201/211 İlkİlk ... 101151191199200201202203 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •