Sayfa 70/298 İlkİlk ... 2060686970717280120170 ... SonSon
Arama sonucu : 2380 madde; 553 - 560 arası.

Konu: SANEL - Sanel Mühendislik

1. Sn karabek görüldüğü üzere aşağı doğru şarampole gidiyoruz.speğimiz ters yaşara mı zor çünkü ben yukarıdan mallandım biraz daha o yüzden süre uzayacak biraz daha.
    Anarchy size de birkaç sözüm olacak küçük düşen kimse YÖK o senin bakış açın.ama senin bilmiş formasyon yüzünden kağıda atlayanlar Emin'im şimdi hakkında ne düşünüyordur tahmini sana bırakıyorum.(Bangır bangır bağırıyor grafik!!!)

2. onun bunun demesi ile ne hisse alırım nede satarım kendi bildiğim doğrultuda hareket ederin hiç bir arkadaşıma şimdiye kadar all vaya sat tavsiyesinde bulunmadım.bulunmamda hedef fiat vermem de. çünkü bu tür şeyler etik olmaz.kafama yattı aldım ya nasip. herkese bol şans hayırlı kazançlar.ytd
    KÜTAHYALI43

3. Sn.Karabek bilançoyu bende sizin gibi merakla bekliyorum. Hisse 5 tl iken yıllık 3.5M kar ediyordu şu an zarar yazıyor ve hisse 2 tl seviyesinde, ortaklar ayrılıyor, şebeler kapanıyor. Halka arz olurken Sermayesini 108 kat arttırdı haberi ise biraz incelenirse sıkıntılı çünkü sermaye nerdeyse 1 yılda ve halka arz olmadan kısa süre önce artmış. Ihale haberi uzun süredir gelmiyor. Yapılan işlerde de kar marjı iyice düştü.Bu kadar negatiflik varken iyi bir bilanço biraz zor gibi. Ama şirketten değil de sektörde hala umut var. İşte bizim beklememizi sağlayanda sektördeki büyüme. Bu arada şirket sahiplerinden 2 ortağından biri 15.0000 diğeri 14.500 Tl maaş alıyor. Bu durumdan sanırım çok şikayetçi değiller

4. Bİcacık olmaz bundan bekle bekle nereye kadar

5.  Alıntı Originally Posted by Hunter_sipek Yazıyı Oku
    Bİcacık olmaz bundan bekle bekle nereye kadar
    Haklısın arkadaşım Twitter da her sanal ortamda sanel pazarlayıcıları olduğu sürece Eylül'den önce hareketi zor.grafik falanda hikaye.ihlaslar bile yüzde elli yapmış bu hala ilkbahardaki fiyatlarında geziyor.ısrarla birileri mal çıkıyor.patron satışı hisseyi bitirdi.

6. ah be arkadaşım bir hissenin değerleri yükselince otomatik ilgi çoğalır yoksa kimse bu sanel gider ya gitmez diye grafik yapmıyor benim izlediğim bir çok grafik ve teknik var hepsine bakıyor izliyorum ama kendimin yaptığı tekniğe göre kimse kusura bakmasın boş ver denilecek bir portföyde değilim yada sağdan soldan aldığım tiyo ile devam veya tamam demem yarı profesyonel olarak uzun süredir hisse alsat yaparım saygılar

7.  Alıntı Originally Posted by Vinvin Yazıyı Oku
    Haklısın arkadaşım Twitter da her sanal ortamda sanel pazarlayıcıları olduğu sürece Eylül'den önce hareketi zor.grafik falanda hikaye.ihlaslar bile yüzde elli yapmış bu hala ilkbahardaki fiyatlarında geziyor.ısrarla birileri mal çıkıyor.patron satışı hisseyi bitirdi.
    Sn. Winwin selamlar sizi SANEL sayfasında uzun süredir göremiyorduk. Geçmiş yorumlarınıza kısaca baktım da sanırım bayağı bir hisseye dağıtmışsınız. Bol kazançlar.

8.  Alıntı Originally Posted by MR.BROWN Yazıyı Oku
    Sn. Winwin selamlar sizi SANEL sayfasında uzun süredir göremiyorduk. Geçmiş yorumlarınıza kısaca baktım da sanırım bayağı bir hisseye dağıtmışsınız. Bol kazançlar.
    Haklısınız sn Mr.Brown,sanel de değildim yeni geldim ihlaslarda çıkıp geldim.Bakalım yüzde on alıp kaçarım burda fazla bekleyeceğimi sanmıyorum.hergün birkaç kağıt gidiyor sanel çok ağır hareket ediyor mehter takımı gibi ileri geri bakalım hayırlısı olsun.

Sayfa 70/298 İlkİlk ... 2060686970717280120170 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •