sasani yolculuğa başladı gibim ne dersiniz?
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.
Bu arada kuzu'mun astığı ama burda görünmeyen graflarını takip edebilmeniz için görünür hale getirdim.
[QUOTE=kuzu;7151074]TETIKTEYIZ HEP.....IKI GRAFADA BAK....BIRINDE DIRENCTEYIZ....13 300 yani....oburu formasyon hedefi 15 000....bist 100.
dirence dayandik....13 300....
formasyon hedefi....15 000.....
![]()
her şeyin bir fiyatı vardır. eğer tespit ettiğiniz bir fiyat var ise o fiyatın üzerine çıkan emtia bir müddet belki devam eder ama eninde sonunda patlar... Alark topicine altın ile ilgili bir mesaj yazdım bu mesaj her daim gelişmekte ama görünen bir şey var bu fiyatlama normal ise dünya düzeni değişiyor. bu değişimde eğer altın sizin aklınızdaki fiyatı geçiyorsa satın gitsin derim ben. gümüş ve altın almamızı devlet yasaklamıştı neredeyse. o kadar çok kurtaj koydular ki saçma deyip vaz geçmiştim altın ve gümüş biriktiriminden ( sanal da olsa katılım hesabımda )... şimdilerde sadece merak ediyorum bir yerde dengelenecek mi?. şimdiden dünyada bir çok para birimi devalue oldu, insanlar fakirleşti, devletlerin borçları azaldı...
denge önemli ama 5 liralık mala 15 lira vermemek biraz da hesap işi...
Emmiyi bu akşam balkon konuşması yapmak üzere bekliyoruz![]()
Yer İmleri