YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Ellerinize sağlık sizi zevkle okuyor ve takip ediyoruz iyiki varsınız.
DEGERLI okuyucularim....
olaylar olurken....DONUP KALMIYACAKSIN....
bi sonraki adim nedir.....
BIR SONRAKI ADIM NEDIR....TUM DUNYAYI TOKETLIYAN BU BUYUK PARA....GIDIP NEYI GOKYUZUNE SURECEKTIR.
BUNU DUSUNUP.....bulup....hemen pozizyon alacaksin.....
bu olayda batanlar....gidip neyi satacaklar....hemen onu SHORTLIYACAKSIN.....
ben yaptim.....sizde yapin.
bu topigi actigim gunden beri.....surekli saldiri altindayim....bu kuzu ya niye saldiriyorlar....DUSUNECEKSIN.....NIYE SALDIRIYORLAR....9000 de mala girin dedi....saldirdilar.....13 800 e geldik hala saldiriyorlar......SANKI BEN PARA KAYBEDIYORUM.....sanki yazdiklarim dogru cikmiyor.....hepsi dogru cikiyor....
emme......SALDIRI ALTINDAYIM VE TEK BASIMA GOGUSLUYORUM ONLARI....ezip geciyorum.....olsun.....emme tek basimayim.....
YILDIM.....biraz ara verecegim.
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
asikar olan nedir.....
diyorum ki......GUMUS YORUMUMDA.....GUMUSU JPMORGAN IKECEK....elinde gumus var....80 ila 100 dolar arasinda bunu okutacak.....30 dolardan topladi....FIZIKI GUMUSU....
gumus coktumu ne olur.....GUMUSTE ANASI IKILMIS ADAM.....GIDIP ALTINI SATIP PARA BULACAK....BU KADAR ASIKAR.
diger soru.....
bu tonla parayi kazanan JPMORGAN ve gibileri.......gelip emergin marketleri UCURUP....bi tokatta orada cakar mi....
bizim borsa 13 800 de.....MISAL IKI KATINA 3 AYDA CIKAR MI.....27 000 bist 100....mumkun mu....
Yaw öyle tam zamanında kaçmak, tüymek olmaz, saldırılar bitti, arada bir iki çatlak ses her yerde olur...
Tek başına da değilsin, öyle şey mi olur sayın kuzu..
Yaz kızım :, forum adına: , istifa ve tüyme girişimi kabul edilmemiştir, kuzuya laf eden kurtların tiz defteri dürüle.....
Güney Koreli Samsung, pil başına 1 kilogram saf gümüş gerektiren katı hal elektrikli araç pili geliştirdi .
Görünüşe göre Samsung'un yeni bataryası bir araca 600 mil menzil sağlayabiliyor ve sadece 9 dakikada %80 şarj olabiliyor.
Bu nedenle, gümüş maliyeti önemli olsa bile, metal fiyatı daha yüksek olsa bile muhtemelen yine de buna değer olacaktır.
Bu, gelecekte muazzam bir talep kaynağı potansiyeli taşıyor.
Bugün Çin, elektrikli araçlar, bataryalar ve güneş panelleri üretiminde dünyanın önde gelen ülkesi haline geldi ve her üç kategoride de pazar payının büyük çoğunluğuna sahip.
Ülke, on yıldan uzun süredir gümüş stoklarını tüketiyor ve şimdi stoklar azalıyor.
Dolayısıyla gümüş fiyatlarının önce Çin'de,
ardından da dünyada yükselmesi mantıklı. (adam Sharp)
Yer İmleri