x te olsa @grok ne yazdı, ne anlattı diyecektim...Masal anlatıyorsunuz buralarda çevremde ne adamlar var bu işler incider ile hisse yazmaya benzemez endekis analizi herkesin harcı değil. Kimse topiğe ilgi göstermeyince İzmirli Hoca grafiklerinden medet umar olmuşsunuz hele o çok güzel olmuşu anlatır ancak.
Misal ben hisseciyim kardeşim bana ne hissenin ya da endeksin altın cinsi grafiğinden korelasyonu nedir koskoca hiç. Gerçekten teknik analiz ile ekmeğini kazanan hiç kimsenin dikkate bile almayacağı şeylere buralarda önem atfediliyor.Ha ben bu yazıyı yazayım varsın kötü olayım. Viop topiği geneli için çok yazdım bu kafayla yaya kalırsınız diye anlaşılmadı bu da anlaşılmaz.Bir dost.
Ha bir tek takip ettiğim dönemde Mert45 ve Sindoma53 ün analizlerine hiç bir eleştiri yapmam. Kısavade de emek veriyor hakkını teslim etmek lazım.
Nosfecagri o da bir şey yazdı mı dikkate alırım.
Herkes uyanık olsun bu işi bilen adam sabahın köründe tv programına çıkmaz youtube şu bu sosyal mecrada kendisini reklam etmez. Yok eğitim di şuydu buydu oradan vip grubuna müşteri bulmaya kalkışmaz herkes uyanık olsun.Geçen bir yerde teknik analizin saati 18 bin tl.Yok artık dedim teknik analiz öyle herkesin eğitimle falan öğrenebileceği bir şey değil bir altın bileziktir. Bilen ona buna parayla ders vermez zaten analizini yapar parasını kazanır. Biraz aklınızı kullanın......Adım hıdır elimden gelen budur.
ne anlattın zdx. ??

Alıntı yaparak yanıtla

Yer İmleri