300-350 arasý bobin yaptý..bobinler kýrýldýðý yöne tekrar fýþkýrtýr..
Ne içindeyim zamanýn ne de büsbütün dýþýnda; yekpare geniþ bir anýn,parçalanmaz akýþýnda bir garip rüya rengiyle uyuþmuþ gibi her þekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif deðil..
Çok keyifli bir gün oldu. Emeðinize saðlýk. Hisse alým iþleri tamamlandý. Bulut nerelerde yazmýyacak mý acaba? Hayýrlý akþamlar.
Ne içindeyim zamanýn ne de büsbütün dýþýnda; yekpare geniþ bir anýn,parçalanmaz akýþýnda bir garip rüya rengiyle uyuþmuþ gibi her þekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif deðil..
gümüþten anlamam Akcay daha iyi bilir..
50 dolardan baþlayan trend kýrýlmýþ..% 27 düþtüðü gün..tekrar yükseliþ trendine girmeye çalýþmýþ ama girememiþ sonra 70 desteðinin altýna iyi bir battý çýktý yapýp sonra dönmüþ..
gelelim konuya o büyük düþüþün en az 50 sini normalde almasý lazým..96 dolara denk geliyor..oraya kadar tepki normal..yükseliþ kanalýna w yapacak tekrar o kanala girer mi bilmem..orada hafiflemek lazým gelir..
[IMG][/IMG]
Elimde GÜMÜÞ yok... Sisteme göre 75 üstü AL 75 altý SAT der... Bana göre ise sarý bölgede top cevirmeye devam edecek bir süre 71 ile 85 arasý....Sindirmesi gerekiyor....Çok GAZ yapýyor...Yolda yürüken sesler geliyor..![]()
Yazdýklarým yatýrým danýþmanlýðý kapsamýnda olmayýp doðacak kar veya zarardan sorumlu deðilim...
Yer Ýmleri