Originally Posted by
kuzu
bu olursa.....turkiyeye gocmen akini baslar....
bunun olma tarihini iyi sabtamamiz lazim.....ben....bunu yapacaklarsa....uzun surecek bir savasi baslatiyorlar demektir....
o zaman....
TURKIYE FINANSAL ARENA FECI DALGALANIR....bu yuzden bizdeki piyasa yapici....yarin...rally yapip......15 000 e yonlenecektir....SATIP KACACAGIZ ....
15 000 endeks....340 dolar endekstir ki....BUDA IKILI TEPE FORNASYONUDUR....TEKNIK OLARAKTA SATMAMIZ GEREK....
YAPTIGIM SIMULASYON a gore....
340 dolar endeksten yuzde 20 duzeltme....yani 270 dolar endeks....oradan 400 dolar endekse....ikinci dalga cikis.....5 yillik SIMULASYONUMDA.....ILK DALGA CIKIS....9000 ENDEKSTEN.....15 000 ENDEKSE....duzeltme burada....sonra ikinci buyuk dalga cikis.....27 000 endekse.....
biliyorsunuz....5 yillik bir SIMULASYON um varsa....ve ustunde cok calismissam....
ONU KESINLIKLE UYGULARIM.....hicbirhubar....hickimse....hicbirsey ....BENI DURDURAMAZ.
14 300 DEYIZ.....ve hedefim 15 000 e az kaldi....SATARIM ORADA DEDIM....VE SATACAGIM....DUZELTMEDE....YENI KAARTLARA GIRIP.....27 000 e oynayacagim.
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yer İmleri