Dadaş ım seni 18 yıldır zevkle izliyorum.Emeğine yüreğine sağlık ...
Dadaş ım seni 18 yıldır zevkle izliyorum.Emeğine yüreğine sağlık ...
Sayın Kuzu,
Bu sefer nokta atışı yaptınız hem de elinizde kalan hisseleri bile söylediniz ve onlar da pozitif ayrıştı.
Gerçekten bilginize, emeğinize ve bu paylaşımları yapmanızı sağlayan vatan sevginize şapka çıkarıyorum.
Ben sizin kadar bilgili olsam gelip buraya yazmazdım sanırım. Bu yüzden paylaşımlarınız çok kıymetli.
Ayrıca short açmama motivasyonunuzu ben de merak ediyorum. Siz bu düşüşleri kaçırmazdınız, bizim
bilmediğimiz bir Kuzu kuralı daha mı var acaba?
İyiki varsınız, herkese bol kazançlar.
Sn Stock trader, Sn Kuzunun verdiği her bilgiyi, özenle seçtiğini ve paylaştığını düşünüyorum...
''MEZHEP diye bisey yoktur....tovbekar.....''
bir çok kişinin telaffuz bile etmediği, bu bilgiyi özgürce ifade etmesi ne kadar mükemmel olduğunu gösteriyor..
Rum Suresi 32 ci ayeti açıkça yazmış.....
MÜSLÜMANLIĞI, 5 kelime ile bu kadar mükemmel tarif etmesi, sanırım son günlerde hepimizin aklında kalması gereken bir bilgi...
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.
Gavs Kuzettin Kuzani Hazretleri, ilminizden sual olunmaz..![]()
sn esözcan,
bir şeyin doğru olması için kesin kurallar gerekir. mesela mezhep kurucusu ben mezhebi kuruyorum demiyor benim ictihadım bu diyor. insanlar takip ediyor veya etmiyor. zaten bizim bildiğimiz mezhepler sadece boşluk olan durumları yorumluyorlar, ya da herkesin anlayamadığı şeyleri...
mesela sn kuzu traderdır yatırımcı değil. benim gibi biri onu okur doğru yaptığını görür ama takip etmez. bu kuzunun yanlış yaptığını göstermez, ya da ben onun yaptığını yapmadım diye benim yanlış yaptığımı göstermez... herkes anlayabildiği ölçüde iş yapsa ya da herkes dürüst davransa ( burada sn kuzunun dürüst davranıp işlemlerini bire bir açık ettiğini görmek lazım) zaten bir çok şey değişir...
neyse din herkesin her şeyini bileceği kadar açık değil, kimsenin bilmeyeceği kadar da kapalı değil...bu konularda rahatsız edici olmamak gerek
Yer İmleri