bendede 1250 ereğli 112 isdemir var. sizin düşündüklerinizi bende aynı düşündüğüm için karara veremedim .Sadece temettü alınca geri değişm uapılmak üzere işlem yapmayı düşünürmüsünüz
bendede 1250 ereğli 112 isdemir var. sizin düşündüklerinizi bende aynı düşündüğüm için karara veremedim .Sadece temettü alınca geri değişm uapılmak üzere işlem yapmayı düşünürmüsünüz
Grafiğe de bakmam lazım eregl/isdmr oranı ne alemde. Son yıllarda isdmr aleyhine fark açılmışsa bir miktar rotasyon olabilir. Öbür türlü pek elleyesim yok
Volatiliteden faydalanarak sinyal veren çok güzen indikatörler var. Ben de şu an bunlarla ilgileniyorum. Yapay zeka da yardımcı olabilir. Kafaya esince alsat yapmaya göre daha iyi. Disiplinli bir şekilde alsat yapınca hisse sayısı artar en kötü. Onun dışında ben al da desem sat da desem suçlu olurum şimdi ne diyim yanieregl/isdmr de tam alıp satmalık zigzag çizip duruyor.
tam 1 senedir hisse hareketi yapmıyorum ben,daha önceki yıllarda isdemir/ereğli arası değişimler yapıyordum.iyide kazanmıştım sonradan hisselerim %80 isdemir oldu beni korkutu ve sonuçta tekra ereğliğe dönüş yaptım.%90 ereğlideğim.2016 yılından beri ereğli dışında hiç işim olmadı.
Yer İmleri