Senin kötülüğün için ya da seni bir şey ile itham etmek için yazmadım o yazıyı bilakis nasıl izahnameleri okuyorsun yazıyı da iyice oku. Sen lazımsın buralara sakın küsüp bir yerlere kaybolma.![]()
Senin kötülüğün için ya da seni bir şey ile itham etmek için yazmadım o yazıyı bilakis nasıl izahnameleri okuyorsun yazıyı da iyice oku. Sen lazımsın buralara sakın küsüp bir yerlere kaybolma.![]()
"Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."
Ben şahsen senin yazılarından çok faydalanıyorum. Emek veriyorsun Allah razı olsun.
"Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."
Abi gözünü seveyim kağıt bangır bangır bağırıyor.
Bu işin sırrı TERA diyor.
Adamlar kireç ocağını 40 liradan 800 liraya sürdüler, şimdi 75 lira.
Adamların Fatih'te hisseli dört küçük otelde 116 odası var değeri an itibari ile 9.250.000.000 tl
Avpgy nin Bodrumda swisoteli var 74 odalı oteli ekspertiz değeri 1.200.000.000 lira.
Kısacası borsa kaşınanı kaşır, hiç af etmez.
İşte kendin söylüyorsun, astronomik oldu diye, hangi istasyonda ineceğini bilmezsen elinde kalır.
İşte başka bir örnek yine avpgy oldu kusura bakma.
Avpgy nin radisson residence 131 odalı oteli var. Ekspertiz değeri 1.615.000.000 lira
Savurun dediğim gibi Fatih'te dört küçük otelde hisseli 116 odası var. Değeri 9.250.000.000 lira ( üsteki yazım da yazmıştım. )
Akıl var, mantık var, nizam var. YTD.
Yer İmleri