Uzun zaman oldu,
Zahıbından a idi sanırım bir ilan girdim, şöyle bir yer arıyorum diye, behemehal sildiler, sadece satıcılar ilan girebilir deye..
Bir sistem olmalı şu fiyata şu semtte şu özelliklerde daire arıyorum diye bu emlakçı ların şişirme özelliklerini oradan kaldırır..
Kendi aralarında paslaşmak için bölgesel whatsapp gruppları kurmuşlar, 7 tane aracının zincirleme iş bitirdiğini gördüm..
Bu millete bize yazıktır, bu avanta işler azalmalı, sayısı az olursa komisyon makul olabilir belki yasal düzenleme ile...
Ama velakin kime diyoruz, memleket avanta üzerine ayakta duruyor, otobüste, yürüyen, yürümeyen merdivenlerde, vapur kuyruğunda, metroda hemen biri gelip arkadan dayar...
Ülkenin şakülü kaymış o yüzden, " abi , tam senlik bi yerim var diye, götü bsşı oynayan, pardon kaşı,gözü oynayan bir emlak çıdan uzak durmak lazım "
Rahmetli Emniyet Müdürü A. S.S .Vardı rivayet odur ki, kendi sorguya girdiğinde adamı karşısına diktirip testislerini avuçlar imiş ,sorgu bitene kadar sıkarmış, sorgu fevkalade verimli geçermiş..
Ben buna inanmam , doğru olduğunu zannetmem, şahsen kendim denemek isterim, emlakçı gerçek fiyatı acaba söyler mi diye, ?
Toprağı bol olsun müdürün.. Çekemeyenler öyle demiş.. Adam modern tekniklere hakim o yüzden çekemiyorlardı...

Alıntı yaparak yanıtla

Yer İmleri