Hocam emin olun sirketin elinde ve varsa tahtacinin elinde kimde ne kadar hisse var hepsini biliyorlar.
Bakin bizim mahkemelerde de mevcut avukat arkadasiniz varsa baktirabilirsiniz.
Sizin elinizde ne kadar hisse var gk icin dava acanlarin art niyetli ne isine yarayabilir.
Biz hukuki olarak 2-3 tane dava actik ss dahil tum yoneticilere suc duyurusunda bulunduk. Bodrum oteli icin defalarca girisimlerde bulunduk spk ya muvazaa davasi actirdik... Sirkete usulsuzluklerden dolayi bir suru ceza aldirdik. Ama bizi iyi polis kotu polisiz degil mi???
Yapmayin hocam yapmayin... Bakin ben hisse adedimi size soyleyeyim ne amacla kullanabilirsiniz kullaninbakalim. Benim iradem disinda bana ne hisse aldirabilirsiniz ne de sattirabilirsiniz...
Evde oturdukca caniniz sıkıldikca ss veya sirkete birseyler soylemeliyken bu kadar hukuki mucadele yuruten bu kadar ugrasan grubu hedef almak kolay oluyor tabi...
Buyurun hocam öne gecin cabalayin sunu gonderelim bunu yapalim deyin yapalim tartisalim...
Ama oturdugunuz yerden yok bilgi vermiyorlar 24 saat burada yaziyorlardi ayip oluyor.
Bakin biz kac lot topladigimizi da neler yaptigimizi da ne sorunlar yasadigimizi da hep yazdik.
En sonda kayyimin ihtar cektigini diger davamizin da durusma tarihini duyurduk. Saniyede bir mahkememi goruluyorda hocam dakika basi bir sey yazalim...
Lutfen tahtaya kizip haklari icin mucadele edenleri karalamayin.
Yapabileceginiz bir sey varsa sureci kisaltabileceginiz biz de destek verelim...
Elestirmek kolay ama uygulamak zordur
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR...
Yer İmleri