Sayfa 221/964 İlkİlk ... 121171211219220221222223231271321721 ... SonSon
Arama sonucu : 7712 madde; 1,761 - 1,768 arası.

Konu: KERVN Kervansaray Yatırım Holding A.Ş.

1. genel kurul gazına gelerek , elimizdeki lot sayısını belli etmekle ,bir oyunamı .bir düşeşe mi getirildik.o zaman 24 forumda yatıp kalkan insanların hiçbiri şimdi ortalıkta görunmüyor, satılık ama çok ucuza satıldık.iyi polis ,kötü polislerin arasında meze olduk,

2. Hocam emin olun sirketin elinde ve varsa tahtacinin elinde kimde ne kadar hisse var hepsini biliyorlar.

Bakin bizim mahkemelerde de mevcut avukat arkadasiniz varsa baktirabilirsiniz.

Sizin elinizde ne kadar hisse var gk icin dava acanlarin art niyetli ne isine yarayabilir.

Biz hukuki olarak 2-3 tane dava actik ss dahil tum yoneticilere suc duyurusunda bulunduk. Bodrum oteli icin defalarca girisimlerde bulunduk spk ya muvazaa davasi actirdik... Sirkete usulsuzluklerden dolayi bir suru ceza aldirdik. Ama bizi iyi polis kotu polisiz degil mi???

Yapmayin hocam yapmayin... Bakin ben hisse adedimi size soyleyeyim ne amacla kullanabilirsiniz kullaninbakalim. Benim iradem disinda bana ne hisse aldirabilirsiniz ne de sattirabilirsiniz...

Evde oturdukca caniniz sıkıldikca ss veya sirkete birseyler soylemeliyken bu kadar hukuki mucadele yuruten bu kadar ugrasan grubu hedef almak kolay oluyor tabi...

Buyurun hocam öne gecin cabalayin sunu gonderelim bunu yapalim deyin yapalim tartisalim...

Ama oturdugunuz yerden yok bilgi vermiyorlar 24 saat burada yaziyorlardi ayip oluyor.

Bakin biz kac lot topladigimizi da neler yaptigimizi da ne sorunlar yasadigimizi da hep yazdik.

En sonda kayyimin ihtar cektigini diger davamizin da durusma tarihini duyurduk. Saniyede bir mahkememi goruluyorda hocam dakika basi bir sey yazalim...

Lutfen tahtaya kizip haklari icin mucadele edenleri karalamayin.

Yapabileceginiz bir sey varsa sureci kisaltabileceginiz biz de destek verelim...

Elestirmek kolay ama uygulamak zordur

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR...

3. Birde bakarsaniz Allaha sukur utanilacak bir sey yapmiyoruz. Ve yine bakarsaniz her sayfada yazilarimi gorebilirsiniz...

Ve bu bilgilendirmeleri yaparken olusumdaymis degilmis diye ayrim yapmiyoruz...

Ama size gore her dakika yazmamiz lazim galiba...

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR...

4. Ben burada sayın Freecell e saldıran,suçlayan insanları gördükçe insanlığımdan utanıyorum.Bütün forumları okuyan biri olarak hissesine ait bu kadar donanımlı ve objektif biri göremedim diğer forumlarda.burada aldatıldık diyenlere soruyorum.Hangi bilgiyle aldatıldınız? Yapmayın bu kadar özveri ile çalışan (bakın sadece yazan demiyorum çalışan) birini küstürmeyin.

5. bu bodrum oteli mega holdingte kaldı galiba,iyi mi oldu kötü mü oldu bizim için?

6.  Alıntı Originally Posted by erkanarda51 Yazıyı Oku
    genel kurul gazına gelerek , elimizdeki lot sayısını belli etmekle ,bir oyunamı .bir düşeşe mi getirildik.o zaman 24 forumda yatıp kalkan insanların hiçbiri şimdi ortalıkta görunmüyor, satılık ama çok ucuza satıldık.iyi polis ,kötü polislerin arasında meze olduk,
    Elimizdeki lot sayısını belli etme üzerinden yürüttüğüm mantık doğru değil. Patronlar zaten direk ve dolaylı olarak kontrolü dışınds ne kadar hisse olduğunu vevkimlerde olduğunu bilir.

Mesele kendi kontrolü dışındaki hisselerin kimde olduğunu ise, patronlar ve piyasasının büyük oyuncuları takaslardaki hisselerin kimlere kayıtlı olduğu bilgilerine aracı kurum merkez kayıt kuruluşu glbi kurumlar içimdeki ilişkileriyle kolaylıkla ulaşıyorlar. Zaten gk öncesi nu hlssedarların isimlerini ve sahip oldukları miktarları liste halinde edinebiliyorlar.

bazı oyuncuların hisseleri farklı kişilerin hesaplarında tutturmalarından ç dolayı o kişinin gerçekte ne kadar hlsse taşıdığıdığı tek gizemli kalabilen durumdur.

7. 6 aylık blanço da belli olur otel gitmiş mi gitmemiş mi? Elde ne var ne yok belli olur. 23 Ağustos blanço tarihi .

Ben acizane 20 senedir borsadayım.bu kadar küçük yatırımcıda hisse varken bu hisseyi hiçbir spk götürmez.ikincisi şirket yetkililerinin hisse fiyatıyla veya hissenin toplanması gibi meselelerle ilgisi yok.belki şirket arial banka borcu kapatılması vede iyi blanço gelmesi yada ortaklık gerçekleşirse bir hareket olur.
    Frecel kardeşim sen bu hissenin kalitesisin ama birilerinin yerine kendini feda etme genel kurul yapma becerisini bile gösteremediler daha bekleyin blokeler kalkmasını özelliklemi bekliyorsunuz beceriksizliğin bukadarına pes

Sayfa 221/964 İlkİlk ... 121171211219220221222223231271321721 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •