Sayfa 423/549 İlkİlk ... 323373413421422423424425433473523 ... SonSon
Arama sonucu : 4389 madde; 3,377 - 3,384 arası.

Konu: Centilmenlerin sayfasi

1.  Alıntı Originally Posted by Gentleman Yazıyı Oku
    92-93
    90 a 600
    Çoktan beri borsada değilim,takip de etmedim foruma da girmedim...Coşkunuza gönülden katılıyorum,TEKTU'da olan herkese bol kazançlar 10 ay kaldı ev kredimin bitmesine,borsa bu kadar yüksekken ve borcum varken korkarım kağıda girmeye ama borç bitince ufak ufak alımlarla yeniden buralardayım ve tavsiyeye ihtiyacım olacak BOL ŞANS !

2.  Alıntı Originally Posted by NPTN Yazıyı Oku
    Çoktan beri borsada değilim,takip de etmedim foruma da girmedim...Coşkunuza gönülden katılıyorum,TEKTU'da olan herkese bol kazançlar 10 ay kaldı ev kredimin bitmesine,borsa bu kadar yüksekken ve borcum varken korkarım kağıda girmeye ama borç bitince ufak ufak alımlarla yeniden buralardayım ve tavsiyeye ihtiyacım olacak BOL ŞANS !

10 ay dediginiz göz acip, kapanincaya kadar gecer.
    Simdiden hayirli olsun

3.  Alıntı Originally Posted by Gentleman Yazıyı Oku
    10 ay dediginiz göz acip, kapanincaya kadar gecer.
    Simdiden hayirli olsun
    Teşekkürler Zor bi 6 aydı...Hasar da bıraksa geldi geçti,kız evde

Belki yanılabilirim ama; gün sonunda çaktırmadan iyi bal yedirdiklerini, yarından itibaren de, başını aşağı çevirdiğini göreceğiz... Lütfen beni yanılt spek kardeş))
    Burada yer alan bilgi,paylaşım ve yorumlar kişisel düşüncemdir.Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

5.  Alıntı Originally Posted by NPTN Yazıyı Oku
    Teşekkürler Zor bi 6 aydı...Hasar da bıraksa geldi geçti,kız evde

Cok sevindim !

6.  Alıntı Originally Posted by çağrbey Yazıyı Oku
    Belki yanılabilirim ama; gün sonunda çaktırmadan iyi bal yedirdiklerini, yarından itibaren de, başını aşağı çevirdiğini göreceğiz... Lütfen beni yanılt spek kardeş))

Yanilmaniz kacinilmaz dostum....

7. 92-93
    180 e 700

Sayfa 423/549 İlkİlk ... 323373413421422423424425433473523 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •