Tam kumarhaneye çevirdiler burayı...iki gün önce 0,71'de 850 bin civarı satış kalmıştı.. dün taban oldu Ve 200 bin civarı yine satış kalmıştı..şimdi tavanda 750 bin bekleyen var.. bir bakmışsın yarın yine taban, kestirmek çok zor.. akşamki alıcı ya da satıcı ertesi gün Yok oluyor...
YERYÜZÜNDE BÖBÜRLENEREK YÜRÜME!! ÇÜNKÜ SEN NE YERİ YARABİLİR NE DE BOYCA DAĞLARA ERİŞEBİLİRSİN...
Arkadaşlar ben bu esem sporu 2011 yılında aldım 1.07 den haberlerini takip ediyordum aldığım fiyatlardan 9 ay kadar bekledi kağıt 60 kuruslara da düştü okadar rahattimki ve aralık olsa gerek 2011 bi haber düştü dipten tavan kapadı .. arara dinlensede 4. 70 tl lere kadar geldi ben 3 tl kusurlerden çıkmıştım hedefim yukariydi kağıdın işlemleri beni korlutmustu o parayla da kendime bir ev almak nasip oldu çok şükür .
Bugün ilk seansa alış girdim ve geldi hisim ve kağıdı tanıdığım için girdim Rabbim hayırlısı neyse onu verir çok yüksek mevlalar beklemiyorum kendi düşüncem 1.50 tl 2 tl lere kadar inşallah 5 ay burdayım saygılar alsat değildir daha önceden sahibinin kurallarını bildiğim için girdim... Esen kalın
Hoşgeldiniz aramıza.. ben de 2012 başlarında aldım, 5,5 yıldır takip ediyorum.. bir bakıma ben ve benim gibi birkaç arkadaş da artık tedirgin olmuyoruz düşüşlerde, batmayı göze aldık tabi ki patronun da batması şartıyla... yükselişler de heyecanlandırmıyor açıkçası.. yeni gireceklerin yerine koyuyorum hep kendimi..keşke onların yerinde olsam, hiç bulaşmazdım diyorum kendi kendime.. biz de böyle bir rüzgara kapılıp da girdik ve alıştıra alıştıra kuruşlara kadar indik.. Tam maliyet civarına gelmiştim geçen hafta, açtım şom ağzımı yine düştü.. Hareketleri o kadar kanıksadım ki elimdekilieri 0,71'den verip dün Ve bugün yine aldım.. maksat maliyet düşsün..portföydeki hisse sayısını görününce patron bunu bize yedirmez diyorum..5 yıl önce hayal Bile edemeyeceğim sayıda, tabi kendi çapımda..ayrıca ev hayırlı olsun, Allah herkesin gönlüne göre versin.. kan emici patron avuçlarını ovalıyordur şimdi...
YERYÜZÜNDE BÖBÜRLENEREK YÜRÜME!! ÇÜNKÜ SEN NE YERİ YARABİLİR NE DE BOYCA DAĞLARA ERİŞEBİLİRSİN...
sistemimde problem var, eşleşme gören varmı ?
Eslesen 88bin
Bekleyen 823bin
564.000 bin tavan dan alıcı kapattı
Yer İmleri