Sayfa 142/151 İlkİlk ... 4292132140141142143144 ... SonSon
Arama sonucu : 1208 madde; 1,129 - 1,136 arası.

Konu: Sistem Analiz

1.  Alıntı Originally Posted by browjn Yazıyı Oku
    )))Yeminle Euro alacaktım.. PC'den yatırım hesabına girerken bilgisayarın köşesinden dolarda yükseliş öngörüyor uzmanlar diye bir yazı çıktı ... Anında fikrim değişti ve dolara döndüm.. Sanırım bu şeytandı dostum .. Bu şeytanlar beni her yerde bulur hani.. Bu yüzden dedim böyle şansın vs. diye .. Neyse artık olan oldu.. Davul da çıkar belki Zamanı gelince))) Bekleyeceğiz artık yılbaşına kadar.. Başka çaremiz yoktur.. 3.30 lara falan düşerse maliyet düşürmek için biraz daha alırız artık yedek akçelerle.
    Bu durum sadece sizin için değil tüm KY ler için geçerli 6 ay evvel euro için herkes öyk diyordu ama 50 bin dolarlık meblağda euro yaklaşık 20 bin tl fark attı,ancak bende Sayın Powerpc gibi orta-uzun vadede doların kazançlı olacağını düşünüyorum.

2.  Alıntı Originally Posted by watcher46 Yazıyı Oku
    Bu durum sadece sizin için değil tüm KY ler için geçerli 6 ay evvel euro için herkes öyk diyordu ama 50 bin dolarlık meblağda euro yaklaşık 20 bin tl fark attı,ancak bende Sayın Powerpc gibi orta-uzun vadede doların kazançlı olacağını düşünüyorum.
    watcher, sağlam kaynaklardan aldığım bilgiye göre euro, MB bankalarına kafa tutmaya çalışan büyük risk almış hedge fonlar tarafından şişiriliyor. EURUSD düşüşe geçmeye başladığında çok canlar yanacak.
    Son düzenleme : powerpc; 04-08-2017 saat: 00:25.

3. eu da aşağı yada yukarı çok sert hareketler olabilir. Dikkatli olmak gerekiyor.
    Dolareste bu noktada etkilenebilir.
    http://www.businessht.com.tr/guncel/...k-juri-kuruldu

4.  Alıntı Originally Posted by powerpc Yazıyı Oku
    watcher, sağlam kaynaklardan aldığım bilgiye göre euro, MB bankalarına kafa tutmaya çalışan büyük risk almış hedge fonlar tarafından şişiriliyor. EURUSD düşüşe geçmeye başladığında çok canlar yanacak.
    Eminim o durumda da gaza gelmiş KY'lar çok zarar görecek...

Dolar tdi falan takmıyor artik.

6. Euro intihar etti be,inş bu gebermesinin başlangıcı olur.

7.  Alıntı Originally Posted by mme Yazıyı Oku
    dolar için ne dedim. o da artacak ama zamani var dedim. biraz daha sabir. biz demedik ki dolar yeniden artmayacak. ama hareket baslayincaya kadar eurusd tahtını koruyacak. dolarda da artık hareket için çok fazla zaman kalmadı.
    Bilader hani şu cem yılmazın gora diye bir filmi vardı orada bir tipleme vardı komutan logar bir cisim yaklaşıyor deyip
    dururdu. bildin mi yorumlarını aynen ona benzetiyorum. Her ne kadar o tiplemenin sonu yatakta üçlü şampanyalı
    bitse de...

8.  Alıntı Originally Posted by stonhand Yazıyı Oku
    Birse neymiş varlık fonu global piyasada oyuncu olacakmış. Ulan embesil senin elinde var epi topu 8 yda 10 milyar dolar onuda kıçındaki donu teminat göstererek elin arabından alıyorsun. Yabancı devletlerin fonu milyar değil trilyon dolarlık fonlar, okyanusda damlasın gelmiş global piyasada oyuncu olucaz diyorlar hani neyine güveniyorsun be gerizekalı, global piyasada ne alıp satacaksın orada bu iş sabahtan akşama kamu bankalarıyla usdtry baskılamayamı benziyor. Milletin 100 yıllık birikimini resmen kaldıraçlı piyasalarda göz göre göre hiç edecekler. Hani yiyorsa bas kardeşim usdtry shortla çek 3.00 a yiyormu büzük 3 -5 milyar dolarlık bir usdtry shortlada alsınlar bir aklını.
    sevgili taşel severek takip ediyorum yorumlarını bekliyorum

Sayfa 142/151 İlkİlk ... 4292132140141142143144 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •