Sayfa 178/813 İlkİlk ... 78128168176177178179180188228278678 ... SonSon
Arama sonucu : 6502 madde; 1,417 - 1,424 arası.

Konu: BUCIM - Bursa Çimento

1.  Alıntı Originally Posted by Mira Yazıyı Oku
    275 milyon dolar dünyalık dediğiniz rakamı en az 10 la çarpın. Halka açık çimentolarda dolaşan malların çoğunluğu Tarman da bir Nuh ve Çimentas ta olmayabilir. Bunların yanına Kardemir ve Cam grubunu ekleyebiliriz. 90 larda yanlış hatırlamıyorsam Bastaş çimentoyu Fransız'lara 200 milyon dolara satmıştı.
    Ee neticede olay %10 meselesi değil adam şirketi almaya oynuyor. Bu yüzden burası adamın uzun süre yorabilirde anında ihyada edebilir durumumda. Ben kendi adıma o kadar bekledim dahada beklerim nasıl olsa emanet para değil bendeki [emoji3] tarman ile kıyaslama yapsam haritadaki ölçeklerde olurya 1/1.000.000.000 🤣🤣🤣

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Çemtaş katkısıyla bugün şirketin olması gereken taban fiyat 10 TL dir. En ucuz çimento şirketi bu yüzden emeklilik fonlarının son iki aydır topladığı tek çimento şirketi. Emeklilik fonlarını küçümsemeyin aralarında müthiş rekabet var bu yüzden doğru seçim yapmak zorundalar. Tarman bunlara yüklü mal kaptırdı baskı o yüzden. Umarım İş Bankasına bağlı emeklilik fonu almıştır çünkü onlar kolay vazgeçmez hatta şirketi alırlar.

3. Eyvaah birde bunlarin catismasini beklersek 2023 hedefleri gerceklesebilir

General Mobile 4G Dual cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. kıymetli arkadaşlar uzun uzun bu kağıdı artık suydu buydu felan diye yazacak değilim takip edenler zaten 3 aşağı 5 yukarı biliyorlar. fiyat hakkı nedir diye tartışmaya girmeyeceğim herkesin değerlemesi farklı cunku ama ben su kadar diyeceğim gecen yükselişte 7 ustune attığında ki dolar olarak 2.3x cent i cemtas kendi hissesini satış için uygun görmedi. ozamandan beri enflasyonu koyun varlıklarındaki artısı koyun yapın bir hesap tarman dede asıl o malı bedavaya kapma derdinde cunku biliyorki o mal öyle böyle satılacak sonuçta içerde kulağı var. yoksa diğer aracı kurumlardan gelecek 5 10 bin lotun peşinde değil gerçi onlarda gelirse alıyor ayrı mevzuu )) heee ne allahın hikmetiyse kağıt yükselmiyor ama sunu gözden kaçırmasın yeni arkadaşlar birileri bir sekilde hep satışları bir noktadan karşılıyor. gecen 6150 ye nasıl kafa attığını seansı seyredenler görmüştür. tek hareket taaakkk. olur olmaz tartışmam kafada bulandırmakta istemem ama hep aklıma konyanın 2003 den 2005 e 6 liradan 60 liraya cıkısı geliyor. ben 60 derdinde değilim söyle bi 15 20 arasına atsa fena olmayacak yani. ama önce ben su maldan biraz daha kapayım )) sonra

5.  Alıntı Originally Posted by Mira Yazıyı Oku
    Çemtaş katkısıyla bugün şirketin olması gereken taban fiyat 10 TL dir. En ucuz çimento şirketi bu yüzden emeklilik fonlarının son iki aydır topladığı tek çimento şirketi. Emeklilik fonlarını küçümsemeyin aralarında müthiş rekabet var bu yüzden doğru seçim yapmak zorundalar. Tarman bunlara yüklü mal kaptırdı baskı o yüzden. Umarım İş Bankasına bağlı emeklilik fonu almıştır çünkü onlar kolay vazgeçmez hatta şirketi alırlar.
    Hisse ucuz ona lafım yok.Ama 4 lirada sudan ucuzdu.Pozisyon almayacağımı bile denklere ederek o zaman yazdım.Ben bu açıklamalara özellikle 2.ci cümleye şerh düşüyorum.Hele 3. cümleye düşündüklerimi daha doğrusu gerçekleri yazarsam hiçkimse gidip fon almaz.Birde fonlar almışta hisse 2 aydır ne yapmış? Bu fonların etkisi derinliği olan hisselerde olduğu kadar olmayabilir hatta ters tepebilir.Saygılarımla.

Bu ülkenin özellikle fon ve portföy yönetimlerini ele alıp başlayarak bankacılık sektörü ile devam ederek finans sisteminde alacağı, almak zorunda olduğu çok yol var.Bu eğer gerçekleştirilmezse 2023 hedefleri falan hayal olur, ülkede pozitif olarak yapılan işlerin hepsi de yalan olur.

Bir diğer konu Tarmanın elinde isterse % 99 olsun son haddeye gelip çaresiz kalana kadar diğer % 1 e para kazandırmamak için elinden gelen herşeyi yapar.Örneğin denemesi bedava 3 mln civarı fon bulup 500 bin lot BUCIM toplayın bakın neler oluyor denemesi bedava.
    Son düzenleme : Zdx&Lunar Soul; 05-08-2017 saat: 16:19.

6. Kurtlar vadisindeki senaristlerin bile gördüğünü göremeyip bu ülkede kendisini finans gurusu sanan ve böylelerinin peşinden gidenler olduğu sürece benim gibilerin işi çok kolay.

7.  Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku
    Kurtlar vadisindeki senaristlerin bile gördüğünü göremeyip bu ülkede kendisini finans gurusu sanan ve böylelerinin peşinden gidenler olduğu sürece benim gibilerin işi çok kolay.
    En sonunda bana bu yaşlı adamı sopa ile dövdüreceksin Lunar . Ama kimse senarist değil herkes gönlünden geçeni söylüyor. İstersen beyin fırtınası diyelim. Ancak bilinen gerçek şu ki; bir halt kopacak yakında yada uzakta hemde epey şiddetli olacak. İş bankası bence tek akıllı yönetilen finans kurumu, eğer gerçekten kafaya koyarsa yakar bucimide tarmanida cayır cayır ( buda beyin jimnastiği [emoji3])

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. Bu hissenin 2005 de bes liralardan 37 liralara nasil soluksus ciktigini gorenlerdenim insallah o gunleri hasretle bekliyorum bu kadar yatis yeter artik kayseri kurnazi

General Mobile 4G Dual cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 178/813 İlkİlk ... 78128168176177178179180188228278678 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •