Ve unutmayalım ki 2013 yilı herşeyi ile 2017 den daha parlak yıl idi...
SM-E500H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ve unutmayalım ki 2013 yilı herşeyi ile 2017 den daha parlak yıl idi...
SM-E500H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
2013 mayıs TR nin işinin bittiği tarihtir,önemlidir. Haziran 2013 te ben 1,86 dan %90 dolara geçmiştim.eğer hiç hareket etmeyip dursaydım şimdi paramın değerini korumuştum, ne yazık ki eski uyuz TL ci alışkanlıklarım tuttuğu için 25 mart 2014 aldatmacasında bozmuştum. neyse artık aynı tuzaklara düşmüyorum.
Ben de 2-3 sene evvel 100K adet HEKTS biriktiren ikinci bir emekli maasini garantiler diye yazmistim.
HEKTS o zamanlar 2.50 idi ve 2015 de 24 krs temettu vermisti.
HEKTS bugun 5.70 TL ve bu sene 38 krs temettu veriyor.
Iki senede % 58 lik bir temettu artisi!
Benim emekli maasim temmuz zammindan sonra daha yeni 1500 TL oldu.
Bu sene itibari ile 50K Hekts'i olan bir emekli maasini saglar, yasi masi da beklemesine gerek yoktur.
Syg,
Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY
Değerli arkadaşlar, takım vb. tutar gibi pozisyon tutup bazı hoş olmayan sözlere mazur kalmak beni kırıyor. Benim kırdığım da olduysa şimdiden özür dilerim. Artık yazmayacağım. Selamlar, saygılar.
dudu beyin bir lafı vardı: reis halleder.![]()
Değerli arkadaşlar, takım vb. tutar gibi pozisyon tutup bazı hoş olmayan sözlere mazur kalmak beni kırıyor. Benim kırdığım da olduysa şimdiden özür dilerim. Artık yazmayacağım. Selamlar, saygılar.
2013 te 5 cent idi şu an 3,1 cent daha yolu var bist in
benim korkum parite 1,19 a geldi işler tersine dönmez inş.. gerçi trump varken usd daha değer kaybeder gibi gözüküyor..
şimdi amerika rusya ve çine sallıyo ya acaba burdan bize ekmek çıkar mı acaba
şunu anlamak lazım; olay iyi kullanıldığı takdirde nüfus ta bitiyor..
Türkiyede genç nüfus var ve sürekli göçmen alıyor yani işgücü kapasitesi artıyor..
AB nin en büyük ekonomisi almanya yaş ortalaması malum.. alman ekonomistler gelecekten korkuyorlar keza japonya aynı şekilde
yakın gelecekte Çinde 65 yaşını geçen 360 milyon kişi olacak..
iyi yönetilirse Türkiye bir süper güç olabilir, bundan 20 sene sonra g-8 de olursak buna şaşırmam çünkü toprak elverişli..
Brezilya karışık ikidebir oynuyorlar yönetimle, Rusya ve Çin malum e Almanya ve Japonya yı konuştuk..
Geriye Hindistan ve Türkiye kaldı.. Ben derim ki Hintliler ile el ele verelim ..
WHY NOT ?
syg,
Yer İmleri