servet amca merhaba suud topraklarındasın sen de orayla ilgili idris usta gibi vidyolar neden yapmıyorsun

veya almanyaya anlatan ve orda löplöp etletin kılosunun ne kadar ucuz oldugundan dem vuran koca koca döner tabaklarını agızlarını şapurdatarak yerken bizim gibi genclerin agzını sulandıranlar gibi vidyolar da yapabilirsin

sonra bir de japonic takma adlı ve japonyada yasayan bi vatandaşımız var o da japonyayı guzelligi saygıyı temizligi falan anlatıp duruyor

sonra hollandayı ya da işte finlandiyayı anlatanlar da bu ara baya izleniyo

ama servet amca sen de suudu anlatsana bize

mesala kocaman bir döner tabagına verdigin para oradaki asgari ucrete oranla ucuz mu degil mi

mesala almanyayı anlatan birisi 100 euro 100 tl kıyaslaması yapan bir market alısverişi yapmış

şunu aldım bunu aldım derken poşetten bir iki ürün cıkardıgında zaten bizim yüzliramız bitmiş oluyor ve adam hala poşetten cıkarmaya devam ediyordu

suudda da alım gücü batı ve japonya da gösterildigi gibi bizim ulkemize göre cok mu fazla anlatsana işte servet amca

Alıntı Originally Posted by servetbey Yazıyı Oku
Tamam da video cekerken bile baya bir sure kave iciyor- kavesiz yapamam diyor likir likir iciyor-
hosgeldiniz hosgeldiniz hosbulduk hosbulduk nasilsiniz is bulabildiniz mi is kurabildiniz mi sus manyak kari filan dedigi kim acaba......... 550ci bolum olmus- ben ilk bolumlerden izlemeye basladim, orada karadenizden cikmis degirmendere kadikoy antakya sonra amerika nin guneyinde bir yer sonra kuzey kanada da bi yer derken pensilvanya mi preston mu ne oralari anlatmaya basladi- turk kadin profosor un kapi girisinde beton zemini power washer mi ne ile yikamasini anlatti filan........ aksamlari izlemesi iyi- fox haberi de youtube den izliyorum ve uyuyorum bu suudi diyarinda...................

42bin abone oldu heryerde benden bahsedin dedi adam demek ki yansimalarina baslamis olduk eheehhe