Tamam da video cekerken bile baya bir sure kave iciyor- kavesiz yapamam diyor likir likir iciyor-
hosgeldiniz hosgeldiniz hosbulduk hosbulduk nasilsiniz is bulabildiniz mi is kurabildiniz mi sus manyak kari filan dedigi kim acaba......... 550ci bolum olmus- ben ilk bolumlerden izlemeye basladim, orada karadenizden cikmis degirmendere kadikoy antakya sonra amerika nin guneyinde bir yer sonra kuzey kanada da bi yer derken pensilvanya mi preston mu ne oralari anlatmaya basladi- turk kadin profosor un kapi girisinde beton zemini power washer mi ne ile yikamasini anlatti filan........ aksamlari izlemesi iyi- fox haberi de youtube den izliyorum ve uyuyorum bu suudi diyarinda...................

42bin abone oldu heryerde benden bahsedin dedi adam demek ki yansimalarina baslamis olduk eheehhe

Alıntı Originally Posted by velevki Yazıyı Oku
ahmet amca hayırlı öglenler dilerim

fenomenlige dogru giden bi yütübür amcamız var idris usta diye yayın yapıyo yütübde

biz genclere meslek ögrenin cam silin boya yapın fayans döseyin diyo ama buralarda el emegi de pek degerli degil sanki kendi verdigi rakamlara göre

mesala bi vidyosunda birinin evini dış cephe yıkamış besyüzdolar almış saatligi 50 dolara geliyo cünkü 9 - 10 saatte bitirmiş

ahmet amca sizin oralarda gercekten el emegi iyi para ediyo mu