MKK uzerinden katilirim gk'ye.
MKK uzerinden katilirim gk'ye.
Bu daha ne ki goz alti brut takas cikis beklentileri bile yeter hedef fiyatima cikmasina. Beklentiler alinir gerceklestiginde satilir. Tabi yeni beklentiler olusursa bir daha alinir.
Yatirim tavsiyesi degildir.
Guzel guzel bir anda ucmasin. En sagliklisi yavas yavas istikrarli bundan sonra. Haydi insallah kervandaslarim.
Yatirim tavsiyesi degildir.
Kervana hos geldin hocam... Bizim kervan boyle iste...
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR...
Hissedeki hareketlerden anlaşılan bazı çakallar mal çıkmaya çalışıyor. Daha öncede var dı böyle bir grup.
Anlaşılan aradan zaman geçmesine rağmen hala çıkamamışlar debelenip duruyorlar. Gk öncesi kağıdı hareketlendirip mal çıkmaya çalışıyorlar gibi geldi bana. Oysa sabırla beklemek lazımyeni yönetimi.
ceyln kervn sonra ilerde belkide başka bir adla bu hissenin boynuzladığı-layacağı adamları yola dizsek Viyana'ya varırız hertürlü...
Yatırım tavsiyesi değil lakin gidin arkadaş başka bi dünya hisse var iyi araştırın ben 2012 de bi atladım oltaya dahada kıpırdayamıyorum ona göre elbet bir gün yükselir hesabı 5 yıl geçti gitti
tilki tilki dedikleri kendince hin hin gülmekte
ortaya sürmüş gardaşını halinize sevinmekte
hala iş tutar malesef kimse bunu bilmemekte
tiyatro da melodram hala sinsice devam etmekte
günahkar olmadan derviş olamazsın
günahı terketmeden tövbekar olamazsın
ben kendime güldüm geçtim gayri
size sizi anlatmadan duramam gayri
derin bir nefes alın arkadaşlar, hayat sadece hisseden paradan ibaret değil, bunun farkına varın, etrafınıza bakın; anneniz babanız amcanız dayınız halanız yengeniz çocuklarınız arkadaşlarınız ilkeleriniz onurunuz var.
kuru ekmek ve tuz la yaşarsın bi başkası tilki tilki dolaşır orda burda keyfine keyif katar..bizse o tilkilere güvenip yatırıp eriyen paramıza üzülürüz..sıkıntıdan gereksiz yere çocuğumuzu eşimizi üzer dururuz..
boşverin yarın hava güzel herkes ailecek dolaşsın bir nefes alsınn..çocuğunuza bi dondurma alın yiyişini izleyin. ..o çocuk şu lanet hisseden şirketten daha değerli..
UNUTMA ŞU DÜNYA BİR kervansaray, BİR KAPIDAN GİRERSİN DİĞER KAPIDAN ÇIKARSIN..
Son düzenleme : selamunaleykum; 12-08-2017 saat: 00:58.
Yer İmleri