[QUOTE=qumarbazz;781347]Maliyetinizi sorsam?
ilk aldığımda 1.80 idi düşürdüm sonra 1.1 civari simdi düşürdükten sonra uzunca bir sure bakmamıştım. Borsa ile cok uğrasan biri degilim. Ama kotu bulaşılacak bir hisse degil
[QUOTE=qumarbazz;781347]Maliyetinizi sorsam?
ilk aldığımda 1.80 idi düşürdüm sonra 1.1 civari simdi düşürdükten sonra uzunca bir sure bakmamıştım. Borsa ile cok uğrasan biri degilim. Ama kotu bulaşılacak bir hisse degil
[QUOTE=Osmaniyeli;784741]Benim maliyet 2.10'du.Dusure düşüre 0.46'ya cektim.Endeks yükselirken baktim gitmiyor lanet olsun dedim 0.23 ten yari oranlı zararla sattım.2. Ya da 3. Gün yürüdü. E tabi bir daha bindim parami aldim ipnelerden. Onca yıl bekleme küfür de cabası.
Benden de daha eskiymissiniz bu arada ben 2.2x rakamlardan satmamıştım. Satis rakamlarını girdim son tusa basmamıştım. Sonra nerelere kadar geldi 0.20 . Sonra bir yerde okudum yedi sekiz yılda bir yukseliyor diye. Benim cocuk doğmamıştı simdi ikinci sınıfa basladi. Nerden bulaştıysam bu kağıda. Simdi belli olmaz bakalım görelim. Benim zaten son hissem bu bir daha almadım lanet olsun dedim. Kimse bana da bakmasın
Öncelikle zararinizi cikarip birde üzerine 2 kat kâr yapmanizi dilerim.bende cok zararina hisse sattim yillarca bekledikten sonra(nakit gerektiği için).sizde baya beklemişsiniz bence satmakta acele etmeyin.uzun zamandir hareket etmeyen ihlaslar bu yil harekete geciyor gibi.bu arada ihyayi 0.24 ten alip 0.40 tan vermiştim.sonra 70i gördü. Kimbilir belki 1 kaç aya 1.70 i 2.70i de görür..bol.şans.saygilar.
SM-G925F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Guzel dilekleriniz için teşekkür ederim. Satmayı düşünmüyorum. Hatta yok bile sayiyorum çoğu zaman. Bazen de kızıyorum kendime. "Parayı ben yiyemiyorum, siz yiyin."demişim gibi geliyor. 😆😆
Tarkanlar çoğaldı aman haaa dikkatli olun gerçek yatırımcı sakinlerimiz..![]()
Arkadaslar benimde hisse ile 7 yilimin bitmesine 4 ay kaldi.2010 yili kasim ilk haftasi borsaya 1.34 ile acilip tavan serileriyle 2.00 larda tavan cozulmus ve 2.12 maliyetle ilk soz kesilmisti ihyayla...Nisanlilik doneminde kaç bayram hediyemiz ile gönlünü hoş tuttuk.Yine de nazlandi varmam sana dedi.Yaa sabir cektik.O kacti ben kovaladim ,süründü yerlerde yirtindi pes etmedim.Yola geldi biraz ,bu kış nişan yaptik.Şimdilerde dügün gününü konuşur olduk. Bu yil sonu veya gelcek yaza dügün var beyler..Hepinizi beklerim.. 😊😊😊
Yer İmleri