Sayfa 762/1200 İlkİlk ... 262662712752760761762763764772812862 ... SonSon
Arama sonucu : 9598 madde; 6,089 - 6,096 arası.

Konu: Orta uzun vadeli (Boğa) hedefe kadar disiplin

Alıntı Originally Posted by Sacrosanct Yazıyı Oku
    # Clebi

Trend başlangıcında olduğunu düşünüyorum.

Yeşil ve mor iki farklı açıda trend çizdim bunlardan birini yapabilir.

Açısal trend oluşsun kalıba oturursa ileride tekrar bakarız.

Clebide mayıs ayında açısal olarak ağustosta 30 lirayı işaret etmişim analiz aynen tutmuş.

Alıntı Originally Posted by Sacrosanct Yazıyı Oku
    # Zoren

Geçmişte al uçur döşe grafiği paylaşmıştım bilenler bilir. Zoren bundan ibarettir. Gelecekteki tahmini resmi resmediyorum.

İlk önce geçmişteki grafiğim.

Şimdide bu al uçur döşenin

gelecekteki hali.

kırmızı böle 2014 dibinin aynı o dipten kurtuldu. Şimdi bir kaç ay mavi bölgeyi yapacağız sonra rampa öncesi hazırlık bölgesi var, orada geçilirse uçuş ve katıksız Rally.

Zamansallık olarak kabaca çizdim sadece durumu anlamak bakımından yani daha çok zamanı olduğu için üstüne çok düşmedim.

Ama ana resim böyle olabilir.

Zoren analiz devam ediyor bakalım bu nasıl olacak.
    Twitter : @Sacro_trade
    Boğa piyasaları kötümserlikten doğar,Kuşkuculukla gelişir,iyimserlikle büyür,coşku ile ölür.

2. Sacro hocam Zoren bılancosu Iyı geldı cızdıgınız hedeflere yakın bır zaman da gıder mı

3.  Alıntı Originally Posted by mhtakif Yazıyı Oku
    Karşıt Yatırım'da temeli sağlam olsa da geçici sebeplerle 1 yılda %50 düsen hisselere yatırım öneriliyor.

General Mobile 4G Dual cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by akrep4401 Yazıyı Oku
    ah sacro ah ne hale düştün şimdide geçmişte yaptığın güzel analizleri paylaşıp yeni müşterimi bulmaya çalışıyorsun müridinde çalışmaya başlamış sana özedende yazdım dediğin gibi kazanıyorsun ne diye müşteri kovalıyyon sacro ağabey benim gözümde sacro hep eski sacro olarak saygı duyduğum ağabey olarak kalacak şimdiki sacro sadece onun nickini çalmış bir kişi.. allaha emanet ol eski sacroya selam söyle ve onu görmesemde sevdiğimi ve özlediğimi söyle biran önce dönsün kendisine tireyi 1,45 senle paylaşmıştım özel yazılarda var migros 19 da paylaşılmıştı cemts 3 lerde ve uluun 2,45 te dyoby 3,30 da
    Gerçek dost böyle doğruları söylemekten çekinmeyen kişiliktir. Sonuna kadar katılıyorum.
    Sacro farkında değil belki ama değişim içinde olduğu aşikardır. Benim için değeri hep olacaktır ama yapılan uyarıları asla ukalalık olarak algılamamasını dilerim.
    Burada, tarafımdan yapılan yorum ve görüşler, YATIRIM TAVSİYESİ NİTELİĞİ kapsamında değildir.
    SPEKLER ile mücadele eden SAFTRADER

5. Sacro ustad. Acaba tukas ile bi analiziniz var mi. Cok dusurduler

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. Gunaydın Sacro Bey;
    Karel deki düşüş devam eder mi?

egeen tl bazlı aylık grafik 12Ağustos2017
    Akıl,adama sermayedir.

8. Selam dostlar,

bir konuda yardımınıza ihtiyacım var.. alttaki grafikteki işlem hacmi barları açık ve koyu renkte verilmiş.

ben açık renk = alıcılı işlem hacmi , koyu renk = satıcılı işlem hacmi olarak anladım.

doğrumu anladım ?.. bu açık ve koyu renkteki barların anlamı nedir ?

Sayfa 762/1200 İlkİlk ... 262662712752760761762763764772812862 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •