Sayfa 765/1200 İlkİlk ... 265665715755763764765766767775815865 ... SonSon
Arama sonucu : 9598 madde; 6,113 - 6,120 arası.

Konu: Orta uzun vadeli (Boğa) hedefe kadar disiplin

1.  Alıntı Originally Posted by Goodbye Yazıyı Oku
    Ozlden bir kac kisi sordugu icin Jants YTD
    Jantsa bilanço gerçekten iyi geldi...İzlemedyiz...

SM-J700H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

#XU100

Obo gözlemliyorum.

Sağ omuzu yapabiliriz.

Şu tarz birşey beklemekteyim.

Twitter : @Sacro_trade
    Boğa piyasaları kötümserlikten doğar,Kuşkuculukla gelişir,iyimserlikle büyür,coşku ile ölür.

3. Sacro hocanın hesabı hacklenmiş sanırım 😂

VIA_A1_1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. Bu arada üstadlar konu hakkında ne der bilmiyorum saygısızlık olarak da algılanmasını istemem. Bu hafta dükkanı kapatırım nacizane fikrim budur. Herkese selamlar.

VIA_A1_1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. Beleş analiz yapan onlarca teknikçi nin olduğu siteler var. Bunlardan en büyüğü herkesin malumu. Daha oradaki hiç kimsede art niyet mal kitleme olayı görmedim. Arada kendine büyük hoca süsü verip millete önceden aldığı hisseleri iyelemeye çalışanlar oldu ama foyalaro ortaya çıktı. Çoğunu canlı da tanıyorum. Bir kere olsun şu hisseyi al dediklerini duymadım. Çoğu dandik hisselere yorum yapmıyor. Yapanlarda uyarıyor böyle hisselerde her zaman kasa kazanır diye.

6. BIST 1

http://imageturko.com/?di=5BAV

BIST 2

http://imageturko.com/?di=HMDK

TAKIP ETTIGIM IKI GRAFIIK

NE OLMUSLARINA BAKARIZ

BIST 100 DOLAR

BIST 30 DOLAR (36000 DEN SONRA KAC KAC )

teknik olarak sn Sacro ve Matesis dogruyu paylasmis. ( teknik olarak tabiki)
    Tesekkurler YTD

Alıntı Originally Posted by obstinate Yazıyı Oku
    Beleş analiz yapan onlarca teknikçi nin olduğu siteler var. Bunlardan en büyüğü herkesin malumu. Daha oradaki hiç kimsede art niyet mal kitleme olayı görmedim. Arada kendine büyük hoca süsü verip millete önceden aldığı hisseleri iyelemeye çalışanlar oldu ama foyalaro ortaya çıktı. Çoğunu canlı da tanıyorum. Bir kere olsun şu hisseyi al dediklerini duymadım. Çoğu dandik hisselere yorum yapmıyor. Yapanlarda uyarıyor böyle hisselerde her zaman kasa kazanır diye.
    Hisse net'ten büyüğünü görmedim. Benim malumum budur...
    “Başarısızlık yeniden ve daha zekice başlayabilme fırsatından başka bir şey değildir.” Henry Ford

Sayfa 765/1200 İlkİlk ... 265665715755763764765766767775815865 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •