Anket Sonuçlarını Gör: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım

Oylayan
344. Bu anket için oy kullanamazsınız
  • Balon 1 yıl içinde patlayacaktır, nakitte fırsat beklenmelidir

102 29.65%
  • dolar bu fiyatlarda iken, yatırım yapmak mantıklı

23 6.69%
  • faizler insin, şimdi almak mantıklı değil

21 6.10%
  • ömür boyu alacak param olmayacak

16 4.65%
  • Kira çarpanlarının uçtuğu ortamlarda ev almak doğru değildir, beklenmelidir.

130 37.79%
  • İstanbul gibi metropollerde gayrimenkül yatırımı her zaman karlı bir iş olacaktır.

52 15.12%
Sayfa 390/1014 İlkİlk ... 290340380388389390391392400440490890 ... SonSon
Arama sonucu : 8108 madde; 3,113 - 3,120 arası.

Konu: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım

1.  Alıntı Originally Posted by Ahmetg Yazıyı Oku
    ....
    Turkiyede dusuk maasa 1. sinif yasamayi ABD de 5. sinif olarak zengin yasamaya milyon kere tercih ederim. Burada anca para birikiyor ama hayat yok.

Neyse uzattim..
    daha önceki yazılarınızdan burda yalan söylediğinizi hiç tereddüt etmeden söylerim...

SM-A710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by Moruk Yazıyı Oku
    Ahmet Hoca şimdi sen önyargılısın
    Şöyle ki
    Avrupada yaşayan Türkler amerikadakilere göre 50 kat kafadan şanssizlar Uzaktan gözüküyor
    Avrupa ayrımcı
    Avrupai gozukursun Aksan bozuk derler lisani düzgün konuştun bu sefer din faktörü o da tmm olsa muhabbet tarihteki savaşlardan açılır
    Avrupada bahane bitmez yani
    Amerika kim kime dum duma
    Kimse kimseye karışmıyor yani çok rahat yer
    Kıymetini bil
    abi keske karissalar ya

bu kadar sessizlik bu kadar mesafe hic bana gore degil

tabi karisik kalabalik sehirlere de gittim ama oralarda ucmus gitmis

NY Boston Miami San Fransisco cok karisik cok kesmekes

NY mesela Istanbul un 2150 yilindaki durumu gibi

sakinlik dinginlik istiyorsun. Buralar cok karisik cok fazla yasa kanun cok milletten insan cok fazla dil renk var

Turkiyede insanlar ne kadar rahat ve ozgur. Ozgurlugumu ozledim

Turkiyede erkeklere kisitlama yok.

Turk kulturunde bir erkek aksi ispatlanmadikca normaldir iyidir yaklasip konusabilirsin

Amerikan kulturunde bir erkek aksi ispatlanmadikca sapiktir manyaktir ruh hastasidir. O yuzden insani cok rahatsiz eden bir kulturu var buranin

Kadinlara ozgurluk beni ilgilendirmiyor ben erkegim

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by ikare Yazıyı Oku
    daha önceki yazılarınızdan burda yalan söylediğinizi hiç tereddüt etmeden söylerim...

kucuk insanlar insanlarla

buyuk insanlar fikirlerle ugrasir

4.  Alıntı Originally Posted by Ahmetg Yazıyı Oku
    abi keske karissalar ya

bu kadar sessizlik bu kadar mesafe hic bana gore degil

tabi karisik kalabalik sehirlere de gittim ama oralarda ucmus gitmis

NY Boston Miami San Fransisco cok karisik cok kesmekes

NY mesela Istanbul un 2150 yilindaki durumu gibi

sakinlik dinginlik istiyorsun. Buralar cok karisik cok fazla yasa kanun cok milletten insan cok fazla dil renk var

Turkiyede insanlar ne kadar rahat ve ozgur. Ozgurlugumu ozledim

Turkiyede erkeklere kisitlama yok.

Turk kulturunde bir erkek aksi ispatlanmadikca normaldir iyidir yaklasip konusabilirsin

Amerikan kulturunde bir erkek aksi ispatlanmadikca sapiktir manyaktir ruh hastasidir. O yuzden insani cok rahatsiz eden bir kulturu var buranin

Kadinlara ozgurluk beni ilgilendirmiyor ben erkegim
    Abi senin kusur
    Hobin yok
    Git balık avla
    Ava git
    Paten kay
    Müzik aleti çal
    Adamlar normal
    Biz değiliz
    Sen şimdi çocukluktan dedikodu ortamında burda yetistin orda yok
    Garipsiyon durumu
    Doğrusu o
    Yani burdada ondan çene çalıyorsun
    Sana ne amerikan adamindan ya
    Evlisin coluk cobalakta varsa
    Hi hello deyip geç yav
    Durum ilginç
    Neyse sen beni dinleme

5.  Alıntı Originally Posted by Ahmetg Yazıyı Oku
    kucuk insanlar insanlarla

buyuk insanlar fikirlerle ugrasir
    😂🤣😂🤣😂🤣😊

6.  Alıntı Originally Posted by HISIM Yazıyı Oku
    Londra'da tek bir oda'da kalirdim, haftalik kira 5 Pound'du.

Haftada 22 Pound kazanirdim.

Orada yasayan arkadas icin yaziyorum bunlari, mukayese edebilsin diye.
    Yazdıklarınız için teşekkür ederim. Sizin yaş grubunuzdan olup burada yaşayanlardan da benzer bilgiler dinliyorum. O zamana göre bozulma var yalnız bence yine de İngiltere'ye haksızlık ediyorsunuz.

Bu konu bunun tartışılacağı yer değil o sebepten kendi argümanlarımı yazmayacağım. Sadece tekbir cümle ile görüşümü belirtmek isterim; Londra İstanbul'un her anlamda 30 sene önündedir. Ülkemde ailem ve arkadaşlarım var o yüzden yeri hep ayrıdır hep en öndedir yalnız dediğim gibi 30 sene...

Tekrar paylaştıklarınız için teşekkür ederim. Herkes kafasının rahat ettiği yerde yaşasın, keyfine baksın. En önemli şey sağlıklı ve mutlu olmaktır.

7.  Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku
    sadece kdv artışı değil, maaşlar da sert bir tırpan yedi, emekli maaşları kademeli olarak %35 düşürüldü.. yani beş sene evvel 1000 euro alan bir emekli şu an 650 euro maaş alıyor

hatırlarsak 2 sene evvel çipras yok olmaz demeye kalktı, referndum falan yapmıştı, derken bankalar kepenk indirdi açılmadı bir hafta, sonra çipras kuzu kuzu kabul etti- vergi artışı, maaş indirimi vs

tabii bu arada enteresan olan yunan ordusunun 7 milyar euro ödeyerek 3 alman denizaltısı satın adı, maaş ödeyecek parası olmayan ülkeye 'türkiye sana saldıracak' martavalıyla denizaltı satanlar da aynı almanlar.. üstelik bu denizaltılar bir türlü suya indirilemedi, ve alman thyssen-krupp aleyhine dava açtı yunan hükümeti
    türklerin çalıştığı bir balıkçıya gittik(anestis tavern) çalışanlardan birisi gündüz belediye de çalıştığını -maaşları kısmışlar dediğin gibi. . akşamları ek iş olarak burada çalışıyorum mortgage kredisi olduğu için 2 yıl daha katlanıcam dedi.
    Türkler bu kadar çok gitmese belki ek işi daha zor şartlarda bulacaktı. Zor bir durum.

TR de iş garantisi %99olan memur maaşları için olsa aynısı olsa 8K maaş alıp 4k mortgage ödeyen memur çiftiinin maaşları 6K ya inse neler olurdu.

*Tavsiye edilir..
    Gitmek isteyene menüden bir kare ileteyim.

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by oguzvortex19 Yazıyı Oku
    türklerin çalıştığı bir balıkçıya gittik(anestis tavern) çalışanlardan birisi gündüz belediye de çalıştığını -maaşları kısmışlar dediğin gibi. . akşamları ek iş olarak burada çalışıyorum mortgage kredisi olduğu için 2 yıl daha katlanıcam dedi.
    Türkler bu kadar çok gitmese belki ek işi daha zor şartlarda bulacaktı. Zor bir durum.

TR de iş garantisi %99olan memur maaşları için olsa aynısı olsa 8K maaş alıp 4k mortgage ödeyen memur çiftiinin maaşları 6K ya inse neler olurdu.

*Tavsiye edilir..
    Gitmek isteyene menüden bir kare ileteyim.

e hani Yunanistan TR den ucuzdu?

Izmirdeki fiyatlar bununla ayni

Sayfa 390/1014 İlkİlk ... 290340380388389390391392400440490890 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •