daha önceki yazılarınızdan burda yalan söylediğinizi hiç tereddüt etmeden söylerim...
SM-A710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Balon 1 yıl içinde patlayacaktır, nakitte fırsat beklenmelidir
dolar bu fiyatlarda iken, yatırım yapmak mantıklı
faizler insin, şimdi almak mantıklı değil
ömür boyu alacak param olmayacak
Kira çarpanlarının uçtuğu ortamlarda ev almak doğru değildir, beklenmelidir.
İstanbul gibi metropollerde gayrimenkül yatırımı her zaman karlı bir iş olacaktır.
daha önceki yazılarınızdan burda yalan söylediğinizi hiç tereddüt etmeden söylerim...
abi keske karissalar ya
bu kadar sessizlik bu kadar mesafe hic bana gore degil
tabi karisik kalabalik sehirlere de gittim ama oralarda ucmus gitmis
NY Boston Miami San Fransisco cok karisik cok kesmekes
NY mesela Istanbul un 2150 yilindaki durumu gibi
sakinlik dinginlik istiyorsun. Buralar cok karisik cok fazla yasa kanun cok milletten insan cok fazla dil renk var
Turkiyede insanlar ne kadar rahat ve ozgur. Ozgurlugumu ozledim
Turkiyede erkeklere kisitlama yok.
Turk kulturunde bir erkek aksi ispatlanmadikca normaldir iyidir yaklasip konusabilirsin
Amerikan kulturunde bir erkek aksi ispatlanmadikca sapiktir manyaktir ruh hastasidir. O yuzden insani cok rahatsiz eden bir kulturu var buranin
Kadinlara ozgurluk beni ilgilendirmiyor ben erkegim
Abi senin kusur
Hobin yok
Git balık avla
Ava git
Paten kay
Müzik aleti çal
Adamlar normal
Biz değiliz
Sen şimdi çocukluktan dedikodu ortamında burda yetistin orda yok
Garipsiyon durumu
Doğrusu o
Yani burdada ondan çene çalıyorsun
Sana ne amerikan adamindan ya
Evlisin coluk cobalakta varsa
Hi hello deyip geç yav
Durum ilginç
Neyse sen beni dinleme
😂🤣😂🤣😂🤣😊
Yazdıklarınız için teşekkür ederim. Sizin yaş grubunuzdan olup burada yaşayanlardan da benzer bilgiler dinliyorum. O zamana göre bozulma var yalnız bence yine de İngiltere'ye haksızlık ediyorsunuz.
Bu konu bunun tartışılacağı yer değil o sebepten kendi argümanlarımı yazmayacağım. Sadece tekbir cümle ile görüşümü belirtmek isterim; Londra İstanbul'un her anlamda 30 sene önündedir. Ülkemde ailem ve arkadaşlarım var o yüzden yeri hep ayrıdır hep en öndedir yalnız dediğim gibi 30 sene...
Tekrar paylaştıklarınız için teşekkür ederim. Herkes kafasının rahat ettiği yerde yaşasın, keyfine baksın. En önemli şey sağlıklı ve mutlu olmaktır.
türklerin çalıştığı bir balıkçıya gittik(anestis tavern) çalışanlardan birisi gündüz belediye de çalıştığını -maaşları kısmışlar dediğin gibi. . akşamları ek iş olarak burada çalışıyorum mortgage kredisi olduğu için 2 yıl daha katlanıcam dedi.
Türkler bu kadar çok gitmese belki ek işi daha zor şartlarda bulacaktı. Zor bir durum.
TR de iş garantisi %99olan memur maaşları için olsa aynısı olsa 8K maaş alıp 4k mortgage ödeyen memur çiftiinin maaşları 6K ya inse neler olurdu.
*Tavsiye edilir..
Gitmek isteyene menüden bir kare ileteyim.
![]()
Yer İmleri