Sayfa 1086/2404 İlkİlk ... 86586986103610761084108510861087108810961136118615862086 ... SonSon
Arama sonucu : 19227 madde; 8,681 - 8,688 arası.

Konu: Finans ve Muhabbet Mekanı

1.  Alıntı Originally Posted by sinterklass Yazıyı Oku
    tatilde yorulmuşsundur
    bol bol dalış yaptım ..suda üşüyene kadar bitmedi dönecem tekrar ... şu vadeyi kapatayım hele....
    Yatırım tavsiyesi değildir...
    https://www.youtube.com/watch?v=pBGfUybFnAs

2. hadi hadi bebeğim uç da kapatıyım
    Mutluluk uzun dönemde dengeye gelecektir .

3.  Alıntı Originally Posted by Rock'n Roll Yazıyı Oku
    bol bol dalış yaptım ..suda üşüyene kadar bitmedi dönecem tekrar ... şu vadeyi kapatayım hele....
    bizim orası haberlere çıktı hocam su polisin insanları denizden çıkarmak için müdahale ettiği yer

çok daha büyük dalgalarda keyif yapardık anlamsız bir müdahale olmus .

5 ya da 6 kez yüzebildim 5 i aynı yer denebilir ama 1 tanesi hem bana yakın hem ilk defa yüzdüm hem aşırı güzel kumsaldan denize atlıyorsun akıntı geri çekiyor böylece kumsalda aşırı bir derinlik var

4. 2 saatlik düşüş barına 9 dakika kaldı elde long var napsakki 5 dk içinde yükselirse kapatırım

5. 700-950 çok yakışıklı olur

6.  Alıntı Originally Posted by sinterklass Yazıyı Oku
    bizim orası haberlere çıktı hocam su polisin insanları denizden çıkarmak için müdahale ettiği yer

5 ya da 6 kez yüzebildim 5 i aynı yer denebilir ama 1 tanesi hem bana yakın hem ilk defa yüzdüm hem aşırı güzel kumsaldan denize atlıyorsun akıntı geri çekiyor böylece kumsalda aşırı bir derinlik var
    çok tehlikelidir aslında ....dip akıntısı ters akıntılar tecrübesizleri alır götürür .. adamı sahroş eder çeker aşşağı ..yukarı yüzeyim derken aşşa gider adam.. denizin de palası var ...denizpalası
    Yatırım tavsiyesi değildir...
    https://www.youtube.com/watch?v=pBGfUybFnAs

7.  Alıntı Originally Posted by sinterklass Yazıyı Oku

Alıntı Originally Posted by Rock'n Roll Yazıyı Oku
    çok tehlikelidir aslında ....dip akıntısı ters akıntılar tecrübesizleri alır götürür .. adamı sahroş eder çeker aşşağı ..yukarı yüzeyim derken aşşa gider adam.. denizin de palası var ...denizpalası
    Deniz atının özelliğini bilirmisiniz?
    Hayat hoş gerisi boş

8. 16.8.17 Çarşamba ilk seans

Hayat hoş gerisi boş

Sayfa 1086/2404 İlkİlk ... 86586986103610761084108510861087108810961136118615862086 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •