Sayfa 74/336 İlkİlk ... 2464727374757684124174 ... SonSon
Arama sonucu : 2688 madde; 585 - 592 arası.

Konu: BSOKE - Batısöke çimento

1. Ölmeye yakın olanın gözü hep aşağı bakar
    Buda bizim SÖKE

2.  Alıntı Originally Posted by Borsakolik Yazıyı Oku
    Ölmeye yakın olanın gözü hep aşağı bakar
    Buda bizim SÖKE
    1,26 * 260 = 327,6 mln tl o da 92,8 mln dolar.Bir yere kaydedin dursun.

3.  Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku
    1,26 * 260 = 327,6 mln tl o da 92,8 mln dolar.Bir yere kaydedin dursun.
    Bakın dostum bu sadece olta takılan yem olur pisikolojik davetiyedir hisseye
    İnşallah yanılan ben olurum
    Fakat hissenin geçmişine bakılınca 1.18den yukarı yönlü yükselişi var yani buralar istirahat dinlenme yeri bence
    Ytd

4. Benden yem olmaz olsa olsa gırtlağa takılan kılçık olur.Ekşi yemedim ki karnım ağrısın.0,7 yazan olunca 2 çift laf etmeyin bana gelince 1,26-1,18 için bu kadar ince düşünmeniz ilginç.Brokerınıza slm yola devam.Eskiden olsa eli hızlıdır belki ama o günler artık tarih oldu.

5.  Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku
    Benden yem olmaz olsa olsa gırtlağa takılan kılçık olur.Ekşi yemedim ki karnım ağrısın.0,7 yazan olunca 2 çift laf etmeyin bana gelince 1,26-1,18 için bu kadar ince düşünmeniz ilginç.Brokerınıza slm yola devam.Eskiden olsa eli hızlıdır belki ama o günler artık tarih oldu.
    Dostum ALLAHTAN dileğim hep beraber kazanalım hissedeki herkes kazansın
    Benim maliyetim yukardan
    Ben aşağıdan korkarak gagalayarak mallanıyorum
    Benim mantığım her kuruşun değerli ve maliyetinin olduğu yani paranın bir maliyeti oluşu yönünde!
    Spek ne kadar aşağı salarsa ve bekletirse zarar edeceği
    Ben aşağı insinde tam nemalanalım diyorum
    Şirket büyük güçlü ve beklentileri pozitif
    Ben 12 beklerim her hissede zararda etmem
    Aldığım adet devede kulak
    Ama diblerde tam çizme ile dalarımkispek anasından doğduğuna pişman oluyor reaksiyon alerjik

6. Bu işi ne patron yapar ne de aklı başında bir spek bu işe kalkışır.Bu işe kalkışmaya cüret edebilecek tek seçenek var burada.Burası kendi çöplüklerine benzemez...Aklı sıra millet başka işlerle uğraşırken fırsatı değerlendiriryor.Dikkat etsin onun kendi çöplüklerinde millete yaptıkları başına gelmesin.Ki kafalar rahatladığında hiçkimse bu yaptıklarını affetmez.

7. kusura bakmayın burda yeniyim bedelli için son gun pazartesimi tesekkur ederim

8. Her aldığınız hisseyi 12 ay ve 18 ay süre ile yatırımlık alırsanız zarar etmezsiniz
    Zarar etme olasılığı düşüktür
    Sonuçta paranın bir maliyeti var
    Enflasyon
    Kur farkı
    Banka getirisi
    TİCARİ getirisi
    Sıralanabilir bir sürü çeşit yatırım aracı

Sayfa 74/336 İlkİlk ... 2464727374757684124174 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız