Sayfa 64/443 İlkİlk ... 1454626364656674114164 ... SonSon
Arama sonucu : 3544 madde; 505 - 512 arası.

Konu: LIDFA - Lider Faktoring

1.  Alıntı Originally Posted by Omerva Yazıyı Oku
    Bu da sizin yorumunuz hangisini baz alsak...
    Eylul yukselisi kisa vade icin (not yukselis beklentisi)
    Digeri 6-8 aylik.

Baska kisilerin dedigini baz alma. Kendi dusuncelerini uygula.

2.  Alıntı Originally Posted by tmttu Yazıyı Oku
    Eylul yukselisi kisa vade icin (not yukselisi beklentisi)
    Digeri 6-8 aylik.

Baska kisilerin dedigini baz alma. Kendi dusuncelerini uygula.
    Son cümlendeki tavsiyen olmasa nasıl hayata tutunurdum teşekürler...

3. Ana trendin tersinede hareket edebilir beklentileri sebebiyle 1 senelik yukselis trendini temmettu ve not yuzunden heba eden lidfa icin ana trend konusunda olumlu bir dusuncede de tersi gerceklesmesi muhtemel

LG-D802TR cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. Seni aldığım günden beri endeks ralli yaptı.En kötü kağıtlar bile nerelere gitti. Sen ölü taklidi yapıp ( gerçektende ölmüş olabilirsin ) geri sardın...
    Dedimki heralde endekse ters hareket etmeyi seviyor endeks gerilerse ve yavaşlarsa bizim uyuz hareketlenir dedim. Sen endeksten daha aşağı hareketler yapıyon.
    Patronları çok dürüst olan Lidfa neden bunaltıyorsun insanı...
    Neden 6 aydır hergün geri vites yapıyırsun...

5.  Alıntı Originally Posted by tmttu Yazıyı Oku
    Endeksin aratrend duzeltmesiyle Mart-Nisana kadar 86 bin, Lidfa'nin 3,5-3,8 gelebilecegini dusunuyorum.
    Buyuk yatirimci/fon alisi olursa is degisir.

Kadirac kullanim oraninin iyilesmesi sebebiyle, sene sonunda/Ocak temettu aciklayacagini dusunuyorum.

YTD.
    bu dediğiniz olursa uzun vadeci oluruz yapacak birşey yok fakat 2016 hisse hareketlerini değerlendirdiniz mi? ülkemizdeki ve dünyadaki olumsuz gelişmelerle endeks enkaz yığınına dönmüşken Lidfa 1,3X lerden 6,2X lere taşımıştı kendisini.

6.  Alıntı Originally Posted by GreenStone Yazıyı Oku
    Assolist sahneye en son çıkar..
    ortalamamın altında zararla elimde tutuyorum stoploss için erken ama stoplossta bu hacimde satmakta mümkün değil gibi gözüküyor. 10 lota tepki veriyor
    aynı düşüncedeyim yorumunuza katılıyorum.. ytd.

7. Lidfa icin olabilecek olumsuz gelismeler satildi satilmayada devam ediyor pek hacim olmasada. Ama alim icin bir hikaye olmasi lazim bir kivilcim lazim temmettu not arttirimi gibi karda zaten skinti yok teknik verileri duzgun sektorel olarak riskten uzak sadece sabir ve beklemek gerekiyor ak yatirim 5.30 maliyetle sene basinda 200 bin uzerinde mal aldi biz niye dusunuyoruz onlar dusunsun biraz

LG-D802TR cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. USD takıyor, lidfa takıyor, herkes takıyor....
    vardır bunda da bir hayir

Sayfa 64/443 İlkİlk ... 1454626364656674114164 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •