Arama sonucu : 9598 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Orta uzun vadeli (Boğa) hedefe kadar disiplin

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by Goodbye Yazıyı Oku
    Karda isen bi tatil parasi hediyesi daha verebilir.
    Zararda isen , zararini azaltma hediyesi hemsom. Belki bi soguk Cola sana dercesinden
    Neyseki bayramda kavurma bedava biz'e
    ha ha sacrodan yisek diom kavurmayı haftaya bide bayramdan sonra kuzu mu çevirsek freky in sözü var balkondan byık altı gülüyo yazar şimdi dümenden bişiler düşündüm et çoh olcek zaten sacro üstad tan tavuk yiyek en güzeli oo
    bilmeden yazma düşünmeden konuşma.......

Alıntı Originally Posted by mojetbit34 Yazıyı Oku
    ha ha sacrodan yisek diom kavurmayı haftaya bide bayramdan sonra kuzu mu çevirsek freky in sözü var balkondan byık altı gülüyo yazar şimdi dümenden bişiler düşündüm et çoh olcek zaten sacro üstad tan tavuk yiyek en güzeli oo
    Yahu Sacro hocaya kiyamiyorsun hocam.Tavuk ucuz kalmis.Bon File desidin tam yerinde olurdu.Maasallah neredeyse tum kagitlari tutturdu.
    Ccola'nin tekniginide konusmus oluruz.beklenti guzel duruyor.Tam bayram sonrasi uctu uctu yohsaa isler zor YTD
    Not: Freesky cozemedim ben.Dikkat et seni gurban yerine kesmesin

Alıntı Originally Posted by mojetbit34 Yazıyı Oku
    tavuklar benden.

hindi kaz ne isterseniz :D

keyfim deli gıcır :D
    Twitter : @Sacro_trade
    Boğa piyasaları kötümserlikten doğar,Kuşkuculukla gelişir,iyimserlikle büyür,coşku ile ölür.

4.  Alıntı Originally Posted by Sacrosanct Yazıyı Oku
    tavuklar benden.

eyvallah üstad tşk bol kazançlar
    bilmeden yazma düşünmeden konuşma.......

Alıntı Originally Posted by Sacrosanct Yazıyı Oku
    tavuklar benden.

Bugün et balık kurumuna uğradım .Tavuk reyonunda mal yoktu.Söyliyim.
    Akıl,adama sermayedir.

6. Herkese selamlar;
    ALCAR arsa satış haberi geldi, hissede olanların bilgisine. Teknik grafiğini paylaşacaklara şimdiden teşekkür.

GOLTAS takip edenlerden yorum rica edecektim. Selamla kalın

7.  Alıntı Originally Posted by mojetbit34 Yazıyı Oku
     Alıntı Originally Posted by Goodbye Yazıyı Oku
    Yahu Sacro hocaya kiyamiyorsun hocam.Tavuk ucuz kalmis.Bon File desidin tam yerinde olurdu.Maasallah neredeyse tum kagitlari tutturdu.
    Ccola'nin tekniginide konusmus oluruz.beklenti guzel duruyor.Tam bayram sonrasi uctu uctu yohsaa isler zor YTD
    Not: Freesky cozemedim ben.Dikkat et seni gurban yerine kesmesin
     Alıntı Originally Posted by Sacrosanct Yazıyı Oku
    tavuklar benden.

Muhterem Dostlar,

Tavukla, kazla ordekle gelmeyin bana....Gelin misafirim olun, ben size steak in kralin kendi ellerimle pisireyim, Kardemir komurunun atesinde.

Kurban bayrami yaklasiyor. Vereyim mi mehteri Sacro Hocam?

Vesselam,

freesky

PS: Sacro Hocaya takiliyorduk Maktk'tan bile para kazandi diye. Halbuki Maktak Banvit'in yaninda Blue Chip kalirmis, simdi farkettik. Her yerde Banvit ciftlikleri kapatti diye haber yaptilar gece gunduz. Iflas etmisti, herseyi SIFIRLAMISTI. NOldu da bir anda yildiz oldu bu sirket, cozemedim. Birileri yine bir dolaplar ceviriyor biyerlerde, olan KHY'lara oluyor.....Gecmis ola....

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •