Originally Posted by rado cusan yaramadı sana gentleman abimiz sen yine gel tektuya, baksana uğramaz oldun sayfana Tektu da olan dostlara selam ve bol kazanclar. Cusan'da saplandik, stop-loss olayinida kacirdik Bakalim kac sene bekliyecegiz
Originally Posted by Gentleman Tektu da olan dostlara selam ve bol kazanclar. Cusan'da saplandik, stop-loss olayinida kacirdik Bakalim kac sene bekliyecegiz geçmiş olsun üstad,ihale haberinden sonra alış yerine satış gelmesinden biraz belli oldu aslında.
Originally Posted by Gentleman Tektu da olan dostlara selam ve bol kazanclar. Cusan'da saplandik, stop-loss olayinida kacirdik Bakalim kac sene bekliyecegiz martılara gel
ALDIĞIN HİSSEYİ SATMADIĞIN SÜRECE NE KÂRDASIN NEDE ZARARDA AKILLI OL!!!!! SÖYLEDİĞİM VE PAYLAŞTIĞIM HİÇBİR KELİME VE RESİM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR...
Originally Posted by hseylan geçmiş olsun üstad,ihale haberinden sonra alış yerine satış gelmesinden biraz belli oldu aslında. Aynen dostum....
Originally Posted by Amor6666 martılara gel Kimildayamiyorum.....
Originally Posted by Gentleman Kimildayamiyorum..... ahh be dostum ne işin var cusan da en güzel hisseler şuan cirit atıyor piyasada sen yoksun bizde üzülüyoruz
Originally Posted by Gentleman Kimildayamiyorum..... alyaga girdim çıktım bile bu hafta
ben 72 den alyag almıstım uzerine 97 dende aldım biraz ne zaman satacagımı bilmiyorum. kararsızım buradan cıka n arkadaslaramı uysam acaba...sanki 1.60 ları deneyecek gibi.....
Forum Rules
Yer İmleri