Sayfa 82/336 İlkİlk ... 3272808182838492132182 ... SonSon
Arama sonucu : 2688 madde; 649 - 656 arası.

Konu: BSOKE - Batısöke çimento

1.  Alıntı Originally Posted by enSen Yazıyı Oku
    allah aşkına 95 yaşındaki adamın burda ne işi var...ama iyi güldüm yazılanlara çok yaşayın hepiniz...
    Dede dyoki aklın başımda çoğu genci cebimden cikartirimmmm borsa da 46 yılı m heyttt bee a benim ömrüm seans odalarında geçti.. ne varmış yasimda

SM-G532F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by enSen Yazıyı Oku
    allah aşkına 95 yaşındaki adamın burda ne işi var...ama iyi güldüm yazılanlara çok yaşayın hepiniz...
    Onun durumu senden çok daha iyi sen onu merak etme.BSOKE E eskileri gerekli miktar kadar satacaksın bedelliye katılacaksın.Bu saatten sonra başka seçenek yok senin için.Ne zaman satarsın o da senin bileceğin iş.

3. Neden Ruchanlar satilamiyor mu...

4. Bu konuda hiç bir bilgim yok olsa bu hissede kalmazdim zaten...niye hem herkes aynı durumda değilmi

5.  Alıntı Originally Posted by borsavizyon Yazıyı Oku
    Hisse net bu server isini degistirip adres degistirmekle bence intihar etti.
    Sacma sucma adamlar doldu yok dede yok ebe.adam 70 kurus diyor he 70 kurus.bak bu hisse 70 kurusa dussun su an satilikta evim var ederi 900 bin tl 1.3 milyon lot ilave mal alip extresini buraya koymazsam namertim yazim burda dursun.
    Izmirden Lunar ve kirmizi dostuma selamlar
    ALLAHINA KURBAN aynı fikirdeyim ve bekliyorum güzel KARDEŞİM
    Eğer dedeniz bu yapmazsa ecdanı seveyim
    Ben 0.70 demiyorum
    Artırıyorum 0.90 iki milyon lot alıp ekstremi buraya yapıştıracağım
    Hodiri meydan

6.  Alıntı Originally Posted by enSen Yazıyı Oku
    Bu konuda hiç bir bilgim yok olsa bu hissede kalmazdim zaten...niye hem herkes aynı durumda değilmi
    Herkes aynı durumda değil.Bilenle bilmeyen bir olmaz.Karşındaki bulanık suda balık avlamaya çıkmış.O balık Ben değilim.Sen ne yapıyorsun gülüyorsun.Açıkçası seninde Dede gibi sanal olduğunu düşünüyorum.Ama merak etme benim herkese verdiğim cevap net.Akıl oyunları oynamıyorum burada hiç kimse ile.Akıl oyunlarını gerekenler ile tahtada oynarım.

7. 1.30 trend var kramicak gibi

SM-G532F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEGİLDİR

Sayfa 82/336 İlkİlk ... 3272808182838492132182 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •