Sayfa 90/336 İlkİlk ... 40808889909192100140190 ... SonSon
Arama sonucu : 2688 madde; 713 - 720 arası.

Konu: BSOKE - Batısöke çimento

1.  Alıntı Originally Posted by OMAR CAVUŞ Yazıyı Oku
    Arkadaşlar biz demiyoz şirket kotu iş yapmaz aksine şirket büyümekte her geçen gün be l ki en önde cimonto fabrika si olacak izin vade yatırım yapmak lazım yükseliş 2020 yılı tavan 2024 patlama 2026 dyo dede hisse alım yapılacak seviyelere mutlaka gelir şirkett güvenilir korkmayalim arkadaşlar dede iylesiyorrr durumu ıyii...seviyotrt sizleriiii yegenlerimin gözlerinden öper açılış güzel kapanışa dikkat dyor hayal mi kuru yo bumadimi nere.. ..

SM-G532F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Ya bir çek git.Sıkışınca kıvırtma hemen.Sana bunları yurtdışından mı yazdırıyorlar ne ayaksın sen?

Bakın site yönetimini son kez uyarıyorum.Bu kişinin yazdıklarını birisi delil gösterir gider mahkemeye sizinde başınız çok ağrır.Yeter yani artık bu kadar da olmaz.

2.  Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku
    Sen SPk ya dilekçe yazıcan öyle mi?Ne diye hisse net te yaptıklarım için bana hesap sormuyor kimse bari siz sorun diye mi?
    Canım kardeşim demokrasi var özgürlük var en güzeli fikir özgürlüğü var kimseyi kuufur et miyoz tavuguna kış kış de miyoz edilir paylasiozzx. Yoksa bu forum Ni e var kendi düşünce yorumlarımiz yaş 78 dede 97 mis siz gençlerle anlasamiozzz yegenimmm sizi seviyoruz

3.  Alıntı Originally Posted by OMAR CAVUŞ Yazıyı Oku
    Canım kardeşim demokrasi var özgürlük var en güzeli fikir özgürlüğü var kimseyi kuufur et miyoz tavuguna kış kış de miyoz edilir paylasiozzx. Yoksa bu forum Ni e var kendi düşünce yorumlarımiz yaş 78 dede 97 mis siz gençlerle anlasamiozzz yegenimmm sizi seviyoruz

Ediyorsun.ben ne özgürlüğe ne de demokrasi diye bişeyin varolduğuna inanmıyorum.Bir insan zaten müslümansa inaçlı ise özgür olamaz.Sen eğer bu yaşına gelmiş bu safsatalara inanıyorsan ya da burada yaptığın kandırmacaya kulp arıyorsan başka kapıya git.yeter artık.Senin burada yapmaya kalkıştığın şey küfürden bile daha fazla ayıp.Evt hiç kötü bişey demiyorsun.Sadece Şirket yani büyük ortak kasaya 130 mln tl koyacak bunun 100 mln cuğunu kaybedecek sadece diyorsun.Allahtan kötü bişey demiyorsun bir de desen ne yapacaz bilmem.

Aklı olan bu vatandaşı kayda almaz.Adım hıdır elimden gelen budur.

bugün 1.38 ve 1.42 bant aralığında kalması yeterli..1.42 üstü tavan hareketi izleyebilir...

SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEGİLDİR

5. 1.31 kırma sin insallahhh kırma 131

6.  Alıntı Originally Posted by OMAR CAVUŞ Yazıyı Oku
    Arkadaşlar biz demiyoz şirket kotu iş yapmaz aksine şirket büyümekte her geçen gün be l ki en önde cimonto fabrika si olacak izin vade yatırım yapmak lazım yükseliş 2020 yılı tavan 2024 patlama 2026 dyo dede hisse alım yapılacak seviyelere mutlaka gelir şirkett güvenilir korkmayalim arkadaşlar dede iylesiyorrr durumu ıyii...seviyotrt sizleriiii yegenlerimin gözlerinden öper açılış güzel kapanışa dikkat dyor hayal mi kuru yo bumadimi nere.. ..

Açılış güzel kapanışa dikkat dedin. Bu mu? güzel açılış.

7. Açılış güzel en azından 1
    29 alamadılar ...toparlanamazdi

8. 1.29 kirmasin birileri ödünç lot koyup satismi yapiooo

Sayfa 90/336 İlkİlk ... 40808889909192100140190 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •