Sn. gundwane,
Benim görüşümdeki patternlerin oturmadığına neye göre karar verdiğinizi anlamadım.
http://www.hisse.net/topluluk/showth...545#post628545
İlgili iletiye bakarsanız tl bazlı grafik için öngörülerim bulunmaktadır.
Tabi bu bir öngörüdür. 2 kere kriz öncesi ve sonrası olaylara bakarak bir 3. kriz öncesi önlem alabilmek , temkinli davranabilmektir.
Paylaşımlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez... Ne mutlu TÜRK'ÜM diyene...
snow TL bazlı bakma..
eurusd ile birlikte bir analiz yapmak istiyorsan dolar bazlı bak..
O zaman bazı şeyler cuk oturacak
Dolar ralliside endeks in 2013 2017 bocalamasıda..
Neden farklı yönden dedim biraz açayım..şimdi dün çok bilen birisi K.Kore felan bir sürü olay oldu, dolar yerinden kıpırdayamadı dedi ya..esasen doların kıpırdayamaması çok normal..çünki öncelikle carry-trade paraları YEN ve CHF'nin geri sarması lazım..
ECB 2014'den beri tahvil alıyor..para çoğaltıyor ve faizleri negatif..
Şimdi önemli soru şu; EURO 2014'den beri hangi oranda carry-trade parası oldu..
O zaman EURO'la, borsayla BİST'le ilgi kurmak çok zorlaşır..söyliyeyim..
Neyse çıkmak zorundayım..şimdilik hoşçakalın..
Algı her zaman önemlidir.1.40 lar da olabilir.2 sene taşırlar.inanınca millet alınca pozu 1.05 e geri gelir.pozu kontrol eden gerekirse savaş çıkarır.olmadık işler yapar pozunu karlı kapatır.yani biz temelli de konuşsak 5 yıl temelde direnmeli ve korumalıyız.bu da çok güçtür.sistem de tam olarak budur.ytd.
Kobilere özel bono. KGF kredini al gel bonoya yatır diyor AKTİFBANK. Açık açık mesaj bu bence.
Parası olan KOBİ mi var şu zamanda? Sayın DUDU ya soralım sektörün içinde birisi olarak.
http://www.aktifbank.com.tr/tr/kobi/...m/n-kolay-bono
KOBİ’lerin Parası Durduğu Yerde %14,50 Faiz Kazanıyor!
Aktif Bank’tan KOBİ’lere Özel Bono Ürünü! Paranız vadesizde beklemesin. N Kolay Bono ile paranızı dilediğiniz esneklikte değerlendirin. Nakite ihtiyacınız olduğunda vade bozma derdiniz olmasın, faiz kaybı yaşamadan, %14,50 ile yüksek kazançtan faydalanın!
Yüksek Getiri;
Hoş geldin faizi yok! Sürekli yüksek faiz var! 200 TL’nize de 500.000 TL’lik yatırımınıza da tüm vade boyunca yüksek kazanç!
Vade Yok, Esneklik Var;
Vade boyunca bekleme sıkıntısı yok, nakite ihtiyacınız olduğu anda gerektiği kadar paranızın faizini de alıp çıkmak var.
Masrafsız;
Bononuzu elinizde tuttuğunuz sürece Bankamız nezdindeki hesaplarınızda ücret ödemek yok.
Sn. gundwane,
Bu cevabınıza karşılık "O zaman sizde tl bazlı bakın mı" demem gerekiyor anlamadım.
Siz nasıl görüşünüzü yada öngörünüzü beyan ediyorsanız, bende görüş yada öngörümü beyan ediyorum.
Belki siz haklısınızdır, sizin söylediğiniz doğrudur ve sizin söylediğiniz çıkar.
En nihayetinde burası bir paylaşım platformu ve bilgilerimizi paylaşarak birilerinden bir şeyler öğrenmek yada birilerine bir şeyler öğretmek gayretindeyiz.
Paylaşımlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez... Ne mutlu TÜRK'ÜM diyene...
Bence çok mantıklı bir analiz. Tebrik ederim. Bu aralar yakın zaman içinde borsalarda bir zirve dönüşü olmalı. 120000 olmasa da 110000 bile olsa farketmez. BIST te NASDAQ ta DAX ta ve diğer tüm borsalarda büyük bir düzeltme olması an meselesi.
Nakitte olmanın tadını çıkarıp bir sonraki dalgayı beklemek lazım.
Yer İmleri