Sayfa 140/672 İlkİlk ... 4090130138139140141142150190240640 ... SonSon
Arama sonucu : 5375 madde; 1,113 - 1,120 arası.

Konu: ISGYO İş Gayrımenkul Yatırım Ortaklığı

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Tuzla Konut Projesi ile İlgili ÇED Süreci Başladı

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Çevresel Etki Değerlendirmesi, İzin ve Denetim Genel Müdürlüğü Web Sitesinde Yayınlanan İlanda Konuya İlişkin Şu Bilgiler Verildi:

İstanbul İli Tuzla, İlçesi Merkez Mahallesi, Kanlımandıra Mevkii, 17 Pafta, 6408 Parsel Mevkiindeki İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Tarafıdan Yapılması Planlanan Tuzla Konut (Rezidans) Projesi ile İlgili Olarak İstanbul Valiliğimize Sunulan Dosyayı P.T.D. Dosyası Çevresel Etki Değerlendirmesi Yönetmeliği'nin 17. Maddesi Doğrultusunda İncelenmiş ve Uygun Bulunmuş Olup, Projeye İlişkin ÇED Süreci Başlamıştır. İlgililere ve Kamuoyuna Duyurulur.

22.08.2017

2. bu son hareketle aralik 2017 degerlemelerine bagli, 300mio civarinda bir kar olur belki ??? %30 u temettu ve bedelsize ayrilsa gecen yilin 7,5 lar zor, maksimum %5 gibi olur sanki o da olursa ...

3.  Alıntı Originally Posted by GVA Yazıyı Oku
    110miokdv haric ,140miokdv dahil
    118,6 milyon + KDV oluyor o zaman.
    yinede 9 milyon TL ye yakın fazla bir fiyata satılmış oluyor.
    “Finans piyasasında, türev işlemleri (vob, forex) kitle imha silahlarıdır.” -mustican
    "Akıllı kimdir? Herkesten öğrenen. Kuvvetli kimdir? Hırslarını yenen. Zengin kimdir? Halinden memnun olan."

4. toplam kira gelirinin %7,5 u gitti,yerine egeperlaavm gelecek yillik 17-18 miogibi,umalim son cyrek izmir tarafindan olumlu haberler gelir ...

5. Alan sirket icinde satan sirket icinde karli olmus bu durum iki sirketede yarar bu cok net bence.

Sngyo da da boyleydi ben girdigimde hisse fiyati 0.5x lerdeydi ve inanilmaz kotuleyen insanlar vardi hatta daha sonra hissenin ederi ile ilgili yazmaya baslayinca mynette benim nickimle ilgili kotuleme yapanlar oldu gecmis mesajlardan isteyenler bakabilir. Hisse fiyatı icin 0.4x lere dusecek ve benzeri hedef fiyat verenlerle doluydu. Neyse uzatmayalim benim icin o zaman en ucuz hisselerden biriydi sngyo bunun sebepleriyle yazdik ve daha sonra benim icin o anki ederine geldi 0.7x li fiyatlardan ayrildim oda hissenin pahali olmasindan degil daha ucuz olan hisselerin gozume carpmasindan oldu.

Gelelim isgyo ya simdi yazmayim yazmayim dedim ama spek cok kasiyor yakinda buyuk fonlar gelir elinde avucunda ne varsa toplar giderler ruhu duymaz onlar ky ye benzemez.

Once bir sirketimizi taniyalim elde avucta ne var sirketin gelmisi gecmisi nedir ne degildir onlarida ilerde yazicam gecmiste sngyo da yazdigim gibi ama bu hisse bu endekste bu fiyatlarda oldugu surece ben burdayim onu bilsinler

Bunuda 1.3x lerdeyken geldim yazdik bakalim kactan satmak nasip olacak

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    bursa
    Gönderi
    3,695
    3 haber peş peşe geldi. Bence bunları kullanacaksa bu haberleri degerlendirecektir .. bu hafta belli olur niyet.. ben haberlerin devamını bekliyorum..

Lenovo A6020a46 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7.  Alıntı Originally Posted by GVA Yazıyı Oku
    bu son hareketle aralik 2017 degerlemelerine bagli, 300mio civarinda bir kar olur belki ??? %30 u temettu ve bedelsize ayrilsa gecen yilin 7,5 lar zor, maksimum %5 gibi olur sanki o da olursa ...
    1300 piyasa değerine göre 300 kar hiç fena değil, yüzde 30 sermayeye göre kar, çoğu da gayrımenkul satış ve kiradan, yani rahatça yüzde 9 temettü ödenebilecek, bir o kadar da bedelsiz.

8.  Alıntı Originally Posted by mustican Yazıyı Oku
    118,6 milyon + KDV oluyor o zaman.
    yinede 9 milyon TL ye yakın fazla bir fiyata satılmış oluyor.
    aynen lakin ayda 152bin eur kira aldigi bir yer burasi 15-16 yil amortisman uzerinden satmis, bu ne kadar gercekci istanbulicin bilemiyorum...

ekspertiz degeri ve ekspertiz kira bedeli 23,5 yildi, ve bence bu gercekci olandi.. dogrusu ucuza satildigi fikri Hakim oldu bende...

vuk a yansiyacak 80mioluk karlilik arti ilave bu kadar yil aldigi kirada gozonune alindiginda mantiksiz gibi durmuyor ancak sozkonusu gmenkulu arsayi bulupistanbul da tekrar yapabilir sahipolabilirmisin ???

Sayfa 140/672 İlkİlk ... 4090130138139140141142150190240640 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •