Patron hegomanyalı hisselerde durmak, arafta kalmak gibidir. Herşey bir anda değişebilir. Ama bunun olacağı ilk vergi bilançosundan belliydi. Şimdi ilk 3 ay güzel kar gelir, ya da getirilir))) falan filan inter Milan .., Zaman geçer herşey unutulur, yeniler gelir, bu devran döner.
Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir .
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Günaydın, 12 aylıkları ancak inceleme fırsatı bulabildim. Ancak ondan önce 2016 yılında Kütpo'da yaşananları kısaca hatırlamakta fayda var.
02 Mayıs 2016'da umut vadeden bir 3 aylık bilanço yayınlandı, ilk bakışta beklentiler dahilinde geldiği için büyük bir hareket olmadı.
06 Mayıs 2016'da Nafi G. 1.876.000 adet payı 4,29'dan aldığını açıkladı, kağıt 2 iş gününde 4,20 den 5,60 lara kadar yükseldi ardından 15 Temmuz ertesinde yaşanan çöküşü göz ardı edersek 4,55 ler civarında (+-%8) oyalandı.
01 Temmuz 2016''da 50.000 sermayeli şirket kuruldu.
Ve 9 Ağustos 2016'da açıklanan 6 aylık finansal rapor, her şey çok güzel, forum sayfasının bir daha eski ıssız dönemleri unutacağı canlılık, fiyat 9,50 lere gidiyor 12 aylık kar beklentileri 50-55 fiyat olarak 12-15 hedefleniyor. Bone chinadan gelecek cironun Kütpo'yu 2 ye hızını alamayanların 3 e katlayacağını iddia ettikleri bir dönem; Bone China yatırımının bittiği haberi, Turquality kapsamına alınma. Artık fiyat hedefleri 20-25 olmuş durumda. Google Adwords reklam özelliğinden haberi olmayıp, google üzerinden bir defa Kütpo web sitesini arayıp ziyaret etmesinden sonucu, google adwords'un doğal sonucu olarak her açtıkları yerde Kütpo reklamı görmeleri ve şirketin her yere reklam ile satış ve pazarlama atağı yaptığını sanmaları.
9 Kasım 2016 hiç kimsenin beklemediği aslında Kütpo ölçeğinde gayet yeterli bir finansal raporun açıklanması, yavaş yavaş hüsran ve büyük beklentilerin yavaş yavaş terkedilmesi.
Kasım 2016-Şubat 2017 9 aylığın ara dönem iş kazası bir rapor olarak kabul edilip az da olsa 12 aylık raporun iyi çıkması beklentisine girilmesi.
14 Şubat 2017 vergi dairesine gönderilen 12 aylık ile gemide kalanların hızla paniklemesi üzerine bir çöküş daha.
06 Mart 2017 Ufrs 12 aylık rapor sonrasında umutsuzluk, kalan son kişilerin de gemiden ayrılma niyetleri.
Yatırım tavsiyesi değildir, yazdıklarım şahsi düşüncelerimdir.
bakan arkadaşlar vergiye para verdiklerini söylüyorlar vermeseydi kar 45 milyon geleceğini söylüyorlar....mantıklı olan da budur yoksa zarar yapması söz konusu olamaz...eğer vermesi gereken bu vergiyi şimdi veriyorsa şirket bir yükten kurtulmuştur....ama ne dersek diyelim şu anda piyasa şirket sanki zarar yapmış gibi algılıyor...yapacak bir şey yok...en azından ilk kötümser tepkinin geçmesini beklemek lazım....bir çok yatırımcı verilen bu bilançodan mutlu görünmüyor...
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
jants bak erbos 35 te iken yaptığı hareketlere bak fmizp bak algyo bak sığ tahtalarda nasıl oyun oynanıyor anlarsın patron ben ne dersem o der teknik sadece boğulmanı engeller o da patronda kabak gibi gösterdiği değil ....
ytd deli saçmasıdır
Teşekkür ederim ..
Sent from my SM-J700F using hisse.net mobile app
Yer İmleri