Sayfa 40/548 İlkİlk ... 3038394041425090140540 ... SonSon
Arama sonucu : 4381 madde; 313 - 320 arası.

Konu: DGZTE - Demirören Gazetecilik

1. Satis kademelerinde cok lot var. Resmen ezip suyunu cikartmaya calisiyorlar. Dayanabilmek onemli. 2.81 degip yukari yapabilir. Duzenli alima devam.

SM-P602 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by diabl0 Yazıyı Oku
    Satis kademelerinde cok lot var. Resmen ezip suyunu cikartmaya calisiyorlar. Dayanabilmek onemli. 2.81 degip yukari yapabilir. Duzenli alima devam.

Dua etsin de eczyt pozumu bozmuyorum oyle dumenden yazdigi satislari hupletirim 5 yil alamaz elimden
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.
    @borsavizyon

3. Endex yüzde 1 artı da cakkallar 1 lotla dansöz oynatıyor.

4.  Alıntı Originally Posted by akashi Yazıyı Oku
    Endex yüzde 1 artı da cakkallar 1 lotla dansöz oynatıyor.
    Marbasta bir denyo var 2000 lot mal geldi herife yaklasik gidiyor 2.92 den aldigini 94 e yaziyor aç olmak baska sey
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.
    @borsavizyon

5. Az daha sabir niyetlerini anlariz.eczytimda hedefime gelince o 1 kademeci marbasla finanstan islem yapan arkadasi biraz sasirtacigim bakalim tahta kendi halinde mi yoksa bunlar doganin yancisi mi anlariz.yapi kredi ve deniz yatirim islemleri bana aittir
    @borsavizyon

6.  Alıntı Originally Posted by borsavizyon Yazıyı Oku
    Az daha sabir niyetlerini anlariz.eczytimda hedefime gelince o 1 kademeci marbasla finanstan islem yapan arkadasi biraz sasirtacigim bakalim tahta kendi halinde mi yoksa bunlar doganin yancisi mi anlariz.yapi kredi ve deniz yatirim islemleri bana aittir
    Su an leş kargaları uçuyor dostum tahtada.adamlar yeminli sanki çıkarmamaya.endekse gore çok daha yukarıda olmalıydı baktıkça sinir bozuyor

7.  Alıntı Originally Posted by akashi Yazıyı Oku
    Su an leş kargaları uçuyor dostum tahtada.adamlar yeminli sanki çıkarmamaya.endekse gore çok daha yukarıda olmalıydı baktıkça sinir bozuyor
    Ben de gicikligina tek lot yakip duruyorum
    @borsavizyon

8.  Alıntı Originally Posted by borsavizyon Yazıyı Oku
    Ben de gicikligina tek lot yakip duruyorum
    2 lot ve 3 lot luk alan arkadaslar kim. [emoji23] ciksin ortaya.

Sayfa 40/548 İlkİlk ... 3038394041425090140540 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •