Sayfa 79/997 İlkİlk ... 2969777879808189129179579 ... SonSon
Arama sonucu : 7975 madde; 625 - 632 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

Uzun vadede tl faizi dolar kur artışını hep dövmüştür.
    Yıllarca yaşayarak tecrübe edindik.

YTD

Bayramdan sonra gerçekçi kur , faiz ve borsa hareketlerini görürüz......... Banka bilanço ayı olduğundan 15 veren bankalar o oranı yine verecekler mi? 3 Büyük bankanın 4,5 milyarlık Dolarlık kredi verdiği 2 taksidi ödenmeyen kredinin (araplar) 3. taksidi zamanında ödeyecekler mi? yoksa ödemeyip takibe düşmesine mi neden olacaklar!? ...........Eylül ayı bakalım yatırımcıya ne verip ne alacak?

Herkese şimdiden iyi tatiller ve hayırlı bayramlar..........

3.  Alıntı Originally Posted by iki gozum Yazıyı Oku
    Uzun vadede tl faizi dolar kur artışını hep dövmüştür.
    Yıllarca yaşayarak tecrübe edindik.

YTD
    en büyük yanılgı herşeyin herzaman eskiden olduğu gibi olacağını düşünmektir.. dolara yön verenler sizin bildiğinizi zaten biliyorlar. ya ters yaparlarsa. (şartlar müsait olursa)

4.  Alıntı Originally Posted by powerpc Yazıyı Oku
    bir gün hepiniz doğru yolu bulacaksınız. TL tasarrufçu negatif reel faiz(%-12) ile yıllardır https://m.mynet.com/bankada-fazla-pa...maktadır.Neden buna tepki koymuyorsunuz anlamakta güçlük çekiyorum. Ben şimdi bu soyguna DUR dediğim için tepki çekiyorum, TL ci hedefi şaşırmış bu soygun düzenine dur diyeceğine bana saldırıyor.Dolarda vadem 2019 sonu,kısa vade indi çıktı beni ilgilendirmiyor,inerse daha ucuzdan alım fırsatı olur bana. 2019 sonu hedefim 7TL,bu size korkunç geliyor ama alıştıracaklar hepinizi. nasıl 1,7 den 3,5'a razı olduysanız bunada ALIŞACAKSINIZ
    Dostum yanlış anladın, sen marka oldun, deyim oldun, o anlamda adını kullandım, kesinlikle saldırmak yada o tür birşey değil amacım, kızdıysan da özür dilerim.

5.  Alıntı Originally Posted by powerpc Yazıyı Oku
    bir gün hepiniz doğru yolu bulacaksınız. TL tasarrufçu negatif reel faiz(%-12) ile yıllardır soyulmaktadır.Neden buna tepki koymuyorsunuz anlamakta güçlük çekiyorum. Ben şimdi bu soyguna DUR dediğim için tepki çekiyorum, TL ci hedefi şaşırmış bu soygun düzenine dur diyeceğine bana saldırıyor.Dolarda vadem 2019 sonu,kısa vade indi çıktı beni ilgilendirmiyor,inerse daha ucuzdan alım fırsatı olur bana. 2019 sonu hedefim 7TL,bu size korkunç geliyor ama alıştıracaklar hepinizi. nasıl 1,7 den 3,5'a razı olduysanız bunada ALIŞACAKSINIZ
    Komutan Logar bir cisim yaklaşıyor efendim

6.  Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    Bayramdan sonra gerçekçi kur , faiz ve borsa hareketlerini görürüz......... Banka bilanço ayı olduğundan 15 veren bankalar o oranı yine verecekler mi? 3 Büyük bankanın 4,5 milyarlık Dolarlık kredi verdiği 2 taksidi ödenmeyen kredinin (araplar) 3. taksidi zamanında ödeyecekler mi? yoksa ödemeyip takibe düşmesine mi neden olacaklar!? ...........Eylül ayı bakalım yatırımcıya ne verip ne alacak?

Herkese şimdiden iyi tatiller ve hayırlı bayramlar..........
    bir kredi 3. taksidi ödenmedi diye takibe çekilmez, banka isterse 0,01 tl yani 1 kuruş atar hesaba tahsilat yapar, yakın izlemeye almaz..

hee ayrıca, bazı firmaların kredileri 3 yıl 4 yıl ödenmez üzerine para verirler adamlara..

öyle takibe düşme işleri hele hele büyük firmalarda kolay değil.

Alıntı Originally Posted by Pythagoras Yazıyı Oku
    bir kredi 3. taksidi ödenmedi diye takibe çekilmez, banka isterse 0,01 tl yani 1 kuruş atar hesaba tahsilat yapar, yakın izlemeye almaz..

hee ayrıca, bazı firmaların kredileri 3 yıl 4 yıl ödenmez üzerine para verirler adamlara..

öyle takibe düşme işleri hele hele büyük firmalarda kolay değil.
    4,5 milyar dolarlık kredinin 2 adet taksidi ödenmedi... 3.taksit de ödenmeyince bunun anlamı ben bu işte yokum ne haliniz varsa görün şeklindedir.........O para kime hangi bankalar tarafından ne zaman verilmiş!!!!!!!! Ödenmeyincene gibi sonuçlar olacak hep beraber göreceğiz.............

8.  Alıntı Originally Posted by YapraksızYonca Yazıyı Oku
    Dostum yanlış anladın, sen marka oldun, deyim oldun, o anlamda adını kullandım, kesinlikle saldırmak yada o tür birşey değil amacım, kızdıysan da özür dilerim.
    yok be, ben troller harici kimseye kızmam.orada seni hedef göstermedim trolleri hedef gösterdim.

Sayfa 79/997 İlkİlk ... 2969777879808189129179579 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •