Alıntı Originally Posted by sancaktar Yazıyı Oku
Acaba şirket ünlü yatırımda bulunan 16 milyon lotun bir kısmını hem hisseye derinlik katmak hemde paraya çevirerek ne amaçlamıştır? Yani ulan bu hisseler burda duruyor şirket satılırsa bunlarda yeni sahibinin olacak iyisimi bir kısmını piyasaya verip paraya çevirelim bu şekliyle kaçıramayız ama paraya çevirirsek yazarız bilançoya güzel bir yönetim giderleri olur biter enayi gibi yeni sahibine ben yemedim al sen ye demeyelim mi? Ne dersin ortak?[emoji846]

Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir...Bu görüşler, mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir..!
Dedikleriniz de haklılık payı var ama şu hisseleri daha yukarıdan çok daha kolay satarlar. Aynı zamanda derinlik meselesini de halletmiş olurlar. Fiyatı çeksinler 2,50 üzerine bakın o kalan 13 milyonu çağır çağır satarlar. Ha bu beceriye sahip değilseler çağırsınlar Galip Ağa yı [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] o 3 günde okutur 13 milyonu
Bir bakmışsınız fiyat olmuş 3,50 [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] yalan mı?

Yatırım tavsiyesi değildir!
O vermeden, Sen ver eline![emoji23][emoji6][emoji23]