Sayfa 78/170 İlkİlk ... 2868767778798088128 ... SonSon
Arama sonucu : 1359 madde; 617 - 624 arası.

Konu: ANACM - Anadolu Cam Sanayii A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by Tipi/38 Yazıyı Oku
    Arkadaşlar kimin niyetinin ne olduğunu kimse bilemez herkes bizim gibi açıkça niyetini ifade etmiyor maalesef bu kadar cümlenin altında bakalım ne amaç yatıyor milletin suyunu bulandırıp sattırmak mı istiyorlar yoksa gerçekten bizim gibi (cahilleri) koruyup kollamak mı istiyorlar bu beyefendinin niyetini zamanla göreceğiz hem de yakın zamanda gibime geliyor saygılar..
    Sizin gibi cahilleri korumak istemıstım , sayfa 40 dan bakarsınız sız delı bekır anadolulu alp emre esıyok canınız sıkıldıkca okuyun cahiller . 😀

2. kendine hayrı olmayanın başkasına ne hayrı olur, sen başkalarının parasını korumayı bırak, kendi insanlığını koru önce ;)

Alıntı Originally Posted by esiyok Yazıyı Oku
    kendine hayrı olmayanın başkasına ne hayrı olur, sen başkalarının parasını korumayı bırak, kendi insanlığını koru önce ;)
    siz hissedeniz anlaşılan benim zaten az hissem vardı sattığımı size yazmıştım zaten herkese yazmam.

Alıntı Originally Posted by mms Yazıyı Oku
    Sizin gibi cahilleri korumak istemıstım , sayfa 40 dan bakarsınız sız delı bekır anadolulu alp emre esıyok canınız sıkıldıkca okuyun cahiller . ��
    benim hissem belli tek hisse TRKCM hissesi iyi oku yazıyı ve küçük yatırımcıyım.

Alıntı Originally Posted by anadolulu alp Yazıyı Oku
    bu hisselerin savunmaları sağlam olduğu için doğru yerden maliyetle evladiyelik olur tabi sabırla ve vade ile ilgili.
    bak 36.sayfa yazdığım bu üstteki yazıyı iyi oku.

ayrıca borsada herkes tek başına umarım anacm yolu açık olur.

Alıntı Originally Posted by anadolulu alp Yazıyı Oku
    bende sadece şişe yok soda hissesinde param kalmadı,trkcm 2,18 maliyet ve anadolu cam bundan sonra hangisi iyi kuvvetli çeyrek açıklarsa ağırlığımı oraya kaydırırım zaten ikisinde maliyetim düşük sayılır ben aynı hissede al,sat yapmam benim için önemli olan yazan maliyettir 2013 mayısa göre daha fazla dolar alabilirim hisselerimi satarsam kaldı ki dolar da belli dönemlerde ralli yapmıştı fakat borsada doğru zaman doğru hisse ve doğru maliyet bu hem zor hem basit ve sabır.cam hayattır.
    hangisi iyi çeyrek bilançoyu açıkladı?mms üye cevap yazarsan iyi olur yazdığın yazıyı düşünerek yaz 3,düşünce hareketini hesapla fakat bu doğuştan olur eğitimle olmaz bana bak 66, sayfa ilerleyen süreçte tek hisse TRKCM oldu.

%30 üzeri karla çıktım anacm umarım yolu açık olur.

Sayfa 78/170 İlkİlk ... 2868767778798088128 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •