Sayfa 200/813 İlkİlk ... 100150190198199200201202210250300700 ... SonSon
Arama sonucu : 6502 madde; 1,593 - 1,600 arası.

Konu: BUCIM - Bursa Çimento

PakBaris Guest
    Birader 2009'dan beridir hissedeyim diyorum. Sen bana 2-3 ay öncesinin topigini oku diyorsun.

Citibank Yabancı, Deutsche Yabancı fonları mı büyük, yoksa Bursa'lı bir iş adamı mı büyük? Sana göre Tarman. Peki o zaman, Aydın Doğan'ın hisselerini birkaç gündür fonlar yukarı götürüyor, Dohol, Celha... Fonlar Aydın Doğan'dan icazet mi aldılar yani???

2. celha gibi dar tahtalarada giriyormu fonlar

PakBaris Guest
     Alıntı Originally Posted by captainfx Yazıyı Oku
    Abi kardeş gibi yazışıyorsunuz gerek yok üzmeyin bizi zaten kötü durumdayız

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Yok ben sonlandırmıştım bu polemiği aslında ama, arkadaş entry'sinde değişiklik/ekleme yapınca bana cevap hakkı doğdu.

PakBaris Guest
     Alıntı Originally Posted by batanborsacı Yazıyı Oku
    celha gibi dar tahtalarada giriyormu fonlar
    Entry ve Nick uyumu diyorum sadece.

5. Soros derken hangi soros corge olanmi

General Mobile 4G Dual cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

bugun başlığımız hareketliymiş maşallah.

sevgili sulzer aramızda mısınız bıraktınız mı sizde bizi.

7. Bursa çok hızlı büyüyen bir şehir.Kentsel dönüşüm hızlanacak.Metro projeleri var.Bucim sırf Bursa ya çalışsa full kapasite olur.Birde bunun üstüne beton yol konusunda olumlu bir gelişme olursa tadından yenmez.7 senedir bekliyorum moralimi bozmadım.. Trene çok erken binmişiz çoook.

Yatırım tavsiyesi değildir.

8. alice harikalar diyarında diye bir kitap vardır bilirmisiniz? kendimi beşiktask saçmalıklar diyarında hissediyorum bucim kağıdında yılbaşından beri butun gyo şirketleri koptu gitti hiç gitmeyen % 25 30 yaptı. aslında cevabını bilsemde soruyorum. yahu bu inşaat şirketleri yaptıkları inşaatları kurabiye hamurundanmı yapıyor? inşaat sektörü açıklanan rakamlara göre uçmuş gitmiş ama ne hikmetse cimentolar bist pastacılık endeksinde olsa gerekki (bucim özelinde) yılbaşına göre birde eksi yapıyor. cok gücüme gidiyor cok o kadar kağıt dolanıyorum tıkır tıkır calısıyor grafikleri ama gel bucime ıhhhhh kıpırdamıyor. gerçi zaman ve maliyet sıkıntım yok ama olmuyor be tarman dede olmuyor. meretin üzerine cimento dökmüşler mübarek ))) neyse arkadaşlar gununuz güzel kazancınız bol olsun. saygılar

Sayfa 200/813 İlkİlk ... 100150190198199200201202210250300700 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •