Sayfa 170/997 İlkİlk ... 70120160168169170171172180220270670 ... SonSon
Arama sonucu : 7975 madde; 1,353 - 1,360 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by garantmevduat Yazıyı Oku
    Faizler artarak devam edecek TL değerlenmeye devam edecek. 2008 yılındaki 18-20 faizler geri gelecek.
    Enflasyon %25 falan olması durumunda faiz %20 olsa ne işe yarar ki

Galaxy S8 cihazımdan gönderildi

2.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Üzüntü duymamak elde değil. Yukarıda belirtilen hiçbir faiz oranından piyasaya para verilmiyor. Ve buna politika deniliyor.

Bankalar her gün temerrüde düşüyor ve devasa bir miktarda (125 milyar TL) geç likidite penceresi denilen son kurtarma sigortası kullanılarak 1 günlüğüne kurtarılıyor.

Sıkı para politikası uygulanacaksa da bu şekilde dengesiz ve güvensiz bir mekanizma kullanılmamalı. Bunun maliyeti bana göre çok daha fazla.

Düşünün ki hükümet elektrik fiyatını belirliyor ama kimseye elektrik vermiyor. Daha sonra akşam saat 16.00 dan sonra belirlediği elektrik fiyatının neredeyse 1.5-2 katı fiyatla bir sonraki güne kadar sınırlı olmak üzere elektriği vermeyi kabul ediyor. Ve bir sonraki gün elektriği tekrar kapatıyor ve saat 16.00'yı beklemenizi söylüyor.

Şu anki GLP mekanizmasının yukarıdaki örnekten ne farkı var?
    Tam bir ucube, şu anki sistem.

Sent from my iPad using Tapatalk

3.  Alıntı Originally Posted by Bayrak Yazıyı Oku
    1000kTL'nin stresi oluyor mu ?
    Ne gibi bir stres?

4.  Alıntı Originally Posted by şirinbaba Yazıyı Oku
    eylül ayı bildiğiniz gibi 3.dönem sonu. bence vadesi bu aralar dolacak olanlar günlükte 13'ün altı olmamak üzere bir yerde paralarını park etsinler, 25 eylül haftasıyla birlikte de bankalarla pazarlığa başlasınlar.
    ben haziranda 3 aylık 14,75 ile bağlamıştım, ama vadeyi zeki mt ekimin 3'ü yapmış, 97 gün. büyük ihtimal eylül son haftasındaki faizleri ekimin ilk haftası bulamayacağım
    maalesef 100bin ustune piyasada 13 yok gecelikte, yani 2 hafta dusuk faiz alip sonra pazarlik etmektense bugunden 14,5 gibi baglayin gitsin. Banka da kazansin

5.  Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    Rxpu üstadın dediği gibi enflasyonu hesaba katmadan yapılacak acele faiz indirimi orta ve uzun vadede faizleri zıplatmaktan başka bir işe yaramaz ama bizim bilmediğimiz ecb ve fed in sonsuza kadar faiz asla artmayacak şeklinde gizli bir kararı varsa o zaman ofsayta düşeriz
    Abd ve Ab'deki bankalarin bilancolarinda 2008 krizinden dolayi cok buyuk tahribat var. Batirabildikleri batti, batiramadiklari kaldi, gucleri yettigine sermaye koydular.
    Uzunca bir sure bunlara sifira yakin faizle para vermeleri lazim ki bunlarin bilancodaki tahribat duzelebilsin. Gizli bir karar falan degil, zaten acik secik yapilan bu. G8 toplantilarinda bunun yol haritasini konusuyorlar.

E turuncu 13.75
    Gece gunduz 13.75
    Marifetli hesap 13.95
    Gunluk bunlar.

7. Finans 14.35. 45 gün
    Vakıf 14.10 100 gün icin sıkı pazarlık oranı

Discovery cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. Dünyada pis ve illegal işlerde, insanları ve insanlığı ezmekte Dolardan daha çok kullanılan bir para bilmiyorum ben.
    Dünyanın en pis parası en kanlı parası Dolardır.
    Neden dolar alıyorsun?
    Muhteşem mantığına göre Dolar da almamalısın.
    Hatta tiksinmelisin.

Alıntı Originally Posted by Ahmetg Yazıyı Oku
    Yarabbi bu nasil bir mantik?

BTC nin buyuk sirketler tarafindan kabuk edilmesi onun illegal isler ceviren insanlarin kullanmasina engel degilki?

nasil cevaplar veriyorsunuz inanamiyorum
    Son düzenleme : mehtapkarayol; 15-09-2017 saat: 03:09.

Sayfa 170/997 İlkİlk ... 70120160168169170171172180220270670 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •