Sayfa 229/630 İlkİlk ... 129179219227228229230231239279329 ... SonSon
Arama sonucu : 5040 madde; 1,825 - 1,832 arası.

Konu: EMKEL - Emek Elektirk

1. MHA-L29 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. hmm güzel kapanış very nice) tebrikler spek emmi

3.  Alıntı Originally Posted by KESKİNALİ Yazıyı Oku
    2.40 ilk önemli direnç olacak.Ama bu yol zorlu tabi.Pat diye gidecek deil.
    Yürü keskin ali ..yokluğumu aratmıyorsun, önümüzdeki kasisler önemli değil diyorsun 100 km ilerde köprü yol çalışması var, önemli olan ona dikkat etmek 2.4 daki köprüyü yapmışlarsa , viyadukler falan vız gelir yani ;) orayı 170-180 in altında geçmeyiz.

4. Birileri her zamanki gibi sanki kağıt çok prim yapmış gibi , endeks gevşerse şu bu başlıyor.Ya endeks 72 den geçen seneden bu yana 110.000 yasladı bazı kağıtlar 5 katına çıktıda , buda çıktı bizmi görmedik. şurada 5 seneden sonra 15-20 günde anca bir 1.33 den 1.67 hareketi oldu. Bumu prim ....Endeks 50 binken bu kağıt 4 lira fiyatı vardı.. Bu işle nun hiçbir alakası yok..

5. Emkel iyi gün dostu değildir.Kötü gün dostu bizim emocanımız.

6.  Alıntı Originally Posted by YamulAli Yazıyı Oku
    Ben arşiv marsiv bilmem.Ya adama doğru dürüst cevap ver ya da neye burayasun hesap ver...

İşte en sevmediğim insan tipi hazıra konan ha alyım 2 gün durup çakayım millet araştır de git laa... KESKİNALİ yi yazılarından tanırım biraz kulak ver.

7.  Alıntı Originally Posted by hasret03 Yazıyı Oku
    İşte en sevmediğim insan tipi hazıra konan ha alyım 2 gün durup çakayım millet araştır de git laa... KESKİNALİ yi yazılarından tanırım biraz kulak ver.
    Boşverin.Bunun gibiler gelip geçici.Nelerini gördüm ben bu 5,5 yılda emkelde.Kalkmış niye burdasın hesap ver ve açıklama yapdiyor.Üslup bozuk.Akıl tutulması yaşayan tipler.Dikkate almaya değmez .Biz hancıyız bunların ne olduğu belli değil.5,5 yıldır yazdığım yazılardan şirketin artık sektöründe tek ve geçmiş yıl zararı olmayan bir şirket haline geldiğini yazdık.2 yıldır temettü alarak ne kadar haklı olduğumuzu gördük.Ben arşiv marşiv bilmem falan filan deget işine....Bu arada 21 Aralık'ta temettü var ahali )

8.  Alıntı Originally Posted by KESKİNALİ Yazıyı Oku
    Boşverin.Bunun gibiler gelip geçici.Nelerini gördüm ben bu 5,5 yılda emkelde.Kalkmış niye burdasın hesap ver ve açıklama yapdiyor.Üslup bozuk.Akıl tutulması yaşayan tipler.Dikkate almaya değmez .Biz hancıyız bunların ne olduğu belli değil.5,5 yıldır yazdığım yazılardan şirketin artık sektöründe tek ve geçmiş yıl zararı olmayan bir şirket haline geldiğini yazdık.2 yıldır temettü alarak ne kadar haklı olduğumuzu gördük.Ben arşiv marşiv bilmem falan filan deget işine....Bu arada 21 Aralık'ta temettü var ahali )
    Daha haftanın başındayız , hafta sonuna çok varda 2.40 a çok bir şey yok. Aceleye gerek yok ;)

Sayfa 229/630 İlkİlk ... 129179219227228229230231239279329 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •