Sayfa 171/540 İlkİlk ... 71121161169170171172173181221271 ... SonSon
Arama sonucu : 4317 madde; 1,361 - 1,368 arası.

Konu: ULUSE - Ulusoy Elektrik

Unhappy

Sahipsiz kağıt kendine kademeler bom boş satmaya calıssan alıcı falan yok 20 lot 150 lot 1 kaç bin lot vermeye kalksan direkt kafadan 20 kuruş aşağı salıyor endeks %1 düşmüş uluse % 3 düşmüş endeks toparlanınca yatay düşüşde başı çek toparlanmada yat arada kendi malını al sat güya hacim oluşsun pyasa sata dönerse özellikle Uluse Yatas ve Kront bu kağıtlar balon oldugunu düşünüyorum göçmeleri şaşırtıcı olmaz tuvalet kağıtları

2.  Alıntı Originally Posted by lokasyon Yazıyı Oku
    Sahipsiz kağıt kendine kademeler bom boş satmaya calıssan alıcı falan yok 20 lot 150 lot 1 kaç bin lot vermeye kalksan direkt kafadan 20 kuruş aşağı salıyor endeks %1 düşmüş uluse % 3 düşmüş endeks toparlanınca yatay düşüşde başı çek toparlanmada yat arada kendi malını al sat güya hacim oluşsun pyasa sata dönerse özellikle Uluse Yatas ve Kront bu kağıtlar balon oldugunu düşünüyorum göçmeleri şaşırtıcı olmaz tuvalet kağıtları
    Lokasyon kardeşim, yataşla krontu bilmem ama uluse nin düşüşünü mal toplama amaçlı yaparlarsa yaparlar.Uluse nin fiyatı asla buralar değildir.Ve uzun vadede pozitif olarak çok sasirtacagina inanıyorum.Baksana yabancılar bile çaktırmadan topluyorlar.Saygılar ve sevgiler.

3. Öyle düşünüyorsan satıp rahat edeceksin

Bugün bu ortamda güzel tutundu Uluse.

Kısa vadede endekse bağlı olarak biraz zikzaklar yapabiliriz, ama orta ve uzun vadede bir sorun olduğunu düşünmüyorum. Beklentiler olduğu gibi duruyor.

Ayrıca, temettü sonrası düzeltilmiş rakama göre tarihi zirve 16.03 ve şuanki fiyat bu zirvenin yaklaşık %9 altında. Yani, öyle ciddi bir düşüş yaşandığını söyleyemeyiz.

3. Çeyrek bilançosunun açıklanması için ise yaklaşık 40 gün var. Ekrana daha az sıklıkta bakarak beklemeye devam.

Saygılar.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

Bu arada, lokasyon adlı kullanıcının paylaşımlarına kulak asmayın bence. Eski krontçular bilir, aynı paylaşım içinde bir sürü çelişkiler barındırır. Hisse çıkarken ayrı saçmalar, hisse düşerken ayrı saçmalar.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

6.  Alıntı Originally Posted by Cogito06 Yazıyı Oku
    Bugün bu ortamda güzel tutundu Uluse.

Kısa vadede endekse bağlı olarak biraz zikzaklar yapabiliriz, ama orta ve uzun vadede bir sorun olduğunu düşünmüyorum. Beklentiler olduğu gibi duruyor.

Ayrıca, temettü sonrası düzeltilmiş rakama göre tarihi zirve 16.03 ve şuanki fiyat bu zirvenin yaklaşık %9 altında. Yani, öyle ciddi bir düşüş yaşandığını söyleyemeyiz.

3. Çeyrek bilançosunun açıklanması için ise yaklaşık 40 gün var. Ekrana daha az sıklıkta bakarak beklemeye devam.

Saygılar.
    Aynen kardeş.Çok haklısın.Saygılar.

7.  Alıntı Originally Posted by Antiseptik Yazıyı Oku
    Sayın antiseptik,anlayamadığım birşeyi sormak istiyorum.Cevaplarsaniz sevinirim. Bu tabloda maliyet yazan sütunda hissenin o gün en düşük veya en yüksek fiyatı görmediği halde neden maliyet o fiyatlardan düşük veya yüksek yazıyor acaba.Şimdiden teşekkürler.Saygılar ve sevgiler.

Sayfa 171/540 İlkİlk ... 71121161169170171172173181221271 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •